Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ιμάμης Κολωνίας: Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι για τους βιασμούς, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών!

Ιμάμης Κολωνίας: Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι για τους βιασμούς, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών!
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, στις γυναίκες στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται, ακόμη και στο άρωμα που φορούν, απέδωσε την ευθύνη των βιασμών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ιμάμης της περιοχής!
Συγκεκριμένα, ο ιμάμης Σαμί Αμπού - Γιουσούφ στο τζαμί Αλ Ταουχίντ της Κολωνίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RΕΝ ΤV για τα αποτρόπαια γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους, «εξήγησε» ότι γι’ αυτές τις πράξεις δεν ευθύνονται οι μουσουλμάνοι, αλλά τόσο το προκλητικό  ντύσιμο των γυναικών, όσο και το άρωμα που αυτές χρησιμοποιούν!
Για την ακρίβεια, ο ιμάμης δήλωσε ότι «Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά»! Πάλι καλά που ο θρασύτατος αυτός τύπος δεν ζήτησε να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες στις βιασθείσες γυναίκες, επειδή «προκάλεσαν» τους βιαστές τους.
Πέρα από το γεγονός ότι τέτοιες δηλώσεις συνάπτουν ξεκάθαρα ζήτημα ηθικής αυτουργίας, είναι ολοφάνερος ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τις Ευρωπαίες γυναίκες ένα μεγάλο μέρος τόσο των μουσουλμάνων όσο και των θρησκευτικών τους εκπροσώπων. Δηλαδή, σας πόρνες, οι οποίες, επειδή δεν ανταποκρίνονται στα δικά τους στερεότυπα, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα φυσικών και ηθικών βιασμών και εξευτελισμών.
Μία οποιαδήποτε σοβαρή Χώρα είτε θα είχε απελάσει με συνοπτικές διαδικασίες τον συγκεκριμένο θρασύτατο δικαιολογητή αποτρόπαιων βιασμών, είτε θα τον οδηγούσε στο δικαστήριο για τις απίστευτα προκλητικές του δηλώσεις. Η Γερμανία, όμως, δεν είναι σοβαρή χώρα και ευρισκόμενη στα επίπεδα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών πληρώνει τώρα τον «προοδευτισμό» της. Διάφορα εγχώρια «νούμερα», τόσο μαρξιστικής όσο και φιλελεύθερης προέλευσης αλλά με κοινό διεθνιστικό προσανατολισμό, επιζητούν να μετατρέψουν και την Ελλάδα σε ένα πολυπολιτισμικό κράτος, το οποίο θα «χωνέψει» λαούς, πολιτισμούς, ήθη και έθιμα.
Το γεγονός της αλληλοσύγκρουσης όλων αυτών δεν τους ενδιαφέρει, προφανώς, καθόλου. Ενδιαφέρει, όμως, όλους όσοι θέλουν να μη δουν και στην Χώρα μας τέτοιες φρικιαστικές στιγμές, όπως αυτές που συνέβησαν στην Κολωνία και αλλού, και γι’ αυτό με απολύτως νόμιμους τρόπους θα επιζητήσουν την επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, με μια Ελλάδα η οποία πραγματικά θα ανήκει στους Έλληνες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: