Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αγρότες στην Κρήτη διέλυσαν στα γραφεία του Σύριζα: Άδειασαν καρδάρες με γάλα και έκαψαν τις κομματικές σημαίες! Φωτογραφίες

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Ρεθύμνου. Εκατοντάδες τρακτέρ και αυτοκίνητα γεμάτα με διαδηλωτές κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης.


Η πρώτη τους στάση ήταν στα κεντρικά γραφεία του Σύριζα, όπου διάβασαν ψήφισμα, το οποίο παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης που τους δέχθηκε στα γραφεία του πρώτου ορόφου.


Παράλληλα εξαγριωμένοι διαδηλωτές εισέβαλαν εντός των γραφείων και έριξαν ποσότητες γάλακτος στο πάτωμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική, ενώ την ίδια στιγμή εκπρόσωπος τους σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και ξεκρέμασε τις σημαίες του Σύριζα που κρέμονταν από τους ιστούς.



Η επεισοδιακή «επίσκεψη» των διαδηλωτών στα γραφεία του Σύριζα στο Ρέθυμνο συνεχίστηκε με κάψιμο των κομματικών σημαιών, σπάσιμο κάθε ταμπέλας που έφερε το έμβλημα του κυβερνητικού κόμματος και ρίχνοντας αβγά εναντίον των γραφείων.


Επίσης, ένας από τους διαδηλωτές ξεκρέμασε την Ελληνική σημαία από τα γραφεία, υψώνοντας την ψηλά στους ιστούς των διαδηλωτών, καθώς όπως υποστήριξε και όπως φώναζαν όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί ανάξιος να φέρει την Ελληνική Σημαία.


rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: