Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μαζικοί βιασμοί ανυπεράσπιστων προσφύγων από «πρόσφυγες» ισλαμοφασίστες

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει διαχωρισμός των προσφύγων, όπως ειναι αδιανόητο να μπαίνουν στο ίδιο καθεστώς προστασιας και ασύλου γυναίκες, παιδιά και γέροντες με τους μουσουλμάνους Σουνίτες «μάχιμους» που χρησιμοποιούν τα γυναικόπαιδα ως ανθρώπινες ασπίδες και έπειτα ως σκεύη του σεξ. Αυτά που συμβαίνουν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων ξεπερνούν την πιο νοσηρή φαντασία αν και στην Ελλάδα τα κρούσματα ήταν ελάχιστα λόγω συνεχούς παρουσίας αστυνομικών και εθελοντών.


Σε Τουρκία και Γερμανία επικρατεί κόλαση. Οι καταγγελίες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. Γυναίκα υποχρεώθηκε να ζήσει τρεις μήνες ως σκλάβα του σεξ μαζί με τα παιδιά της σε χέρια μουσουλμάνου «πρόσφυγα» επειδή της τελείωσαν τα λεφτά στον δρόμο για την Γερμανία.
Άλλη γυναίκα ληστεύθηκε στην Τουρκία από τους δουλέμπορους που έπειτα απαιτούσαν να τους προσφέρει «υπηρεσίες» για να συνεχίσει το ταξίδι της.
Στην Γερμανία μόλις ανακάλυψαν ότι οι ισλαμοφασίστες είναι φαλλοκρατικά αρρωστημένα κτήνη. Μετά τους μαζικούς βιασμούς γυναικών από ισλαμιστές στην Κολωνία και αλλού, ανήμερα των Χριστουγέννων.
Γαλλία και Βέλγιο γνώριζαν την κτηνωδία επί χρόνια αλλά έβαζαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
Στην Βρετανία του αίσχους, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ έπεσαν θύματα βιασμού και βασανισμού από συμμορίες μουσουλμάνων με τις αρχές να συγκαλύπτουν.
Όταν ο αντιρατσισμός γίνεται ο φερετζές του χειρότερου, δολοφονικού σεξισμού, οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: