Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αίσχος,αυτή είναι η κυβέρνηση της αριστεράς!Kαταδικάστηκε ο καστανάς της Θεσσαλονίκης!

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση! Kαταδικάστηκε ο καστανάς της Θεσσαλονίκης
Ένοχος κρίθηκε σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης ο καστανάς που είχε συλληφθεί επειδή δεν είχε άδεια, ενώ η επιχείρηση σύλληψης του είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Όχι, δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στο... Ελλάντα!
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση αρνείται προκλητικά να φορολογήσει τους εφοπλιστές, την ώρα που αρνείται να ελέγξει τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ, την ώρα που παραμένουν ελεύθεροι όσοι πήραν μίζες και καταχρέωσαν το ελληνικό δημόσιο, την ώρα που αρνείται να ελέγξει τα οικονομικά των κομμάτων, την ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Τσουκάτοι, οι Μαντέληδες και ο Γιάννος, την ίδια ώρα αποφασίζει να καταδικάσει έναν βιοπαλαιστή που αγωνίζεται να βγάλει ένα μεροκάματο. 
Όχι για να γίνει πλούσιος, όχι για να φτιάξει καμιά βίλα, όχι για να βγάλει στο εξωτερικό το τεράστιο ποσό που θα κονομήσει... απλά για να επιβιώσει, απλά για να βγάλει το φαγητό της ημέρας.
Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης γράφτηκε σήμερα ο... επίλογος της υπόθεσης του καστανά.
Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι έξι μήνες με τριετή αναστολή, καθώς δεν είχε άδεια για το επάγγελμα του και το καροτσάκι με το οποίο εργαζόταν στην πλατεία Αριστοτέλους. Το δικαστήριο τον απάλλαξε από το αδίκημα της απείθειας.
Ο καστανάς είπε στην απολογία του ότι είχε 5ετή άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου, η οποία έληξε το 2007 και έκτοτε δεν την ανανέωσε, λόγω οικονομικής δυσπραγίας.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, τα χρέη του προς το ΤΕΒΕ και την Εφορία προσεγγίζουν σχεδόν τις 150.000 ευρώ.
«Δεν θέλω να χρωστάω. Μία άδεια θέλω να πουλάω κάστανα για να βγάλω ένα κομμάτι ψωμί. Είμαστε εννιά αδέλφια» είπε. Αρνήθηκε ότι εξύβρισε τους αστυνομικούς που ζήτησαν να τον ελέγξουν, τονίζοντας ότι στη διάρκεια του ελέγχου ζαλίστηκε κι έπεσε κάτω, ενώ, όταν συνήλθε, τους ακολούθησε κανονικά στο αστυνομικό τμήμα. «Τους γνωρίζω τους αστυνομικούς και με γνωρίζουν κι εκείνοι. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα στην Αστυνομία» πρόσθεσε.
Μετά την καταδίκη του ο 61χρονος μικροπωλητής αφέθηκε ελεύθερος.
Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου. Αυτοί που βγήκαν με σημαία την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπεράσπιση των αδυνάτων καταδικάζουν σήμερα έναν βιοπαλαιστή καστανά! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΔΕΣ!!!
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: