Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οι αμερικανοί αντί για το ISIS βομβαρδίζουν εγκαταστάσεις του Συριακού Στρατού

Οι αμερικανοί αντί για το ISIS βομβαρδίζουν εγκαταστάσεις του Συριακού Στρατού
Η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ βομβάρδισε προ ολίγων ωρών στρατόπεδο του συριακού στρατού στην επαρχία Ντέϊρ Εζούρ, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό στρατιωτών που πολεμούσαν κατά των τζιχαντιστών. Αμέσως μετά τον βομβαρδισμό οι ισλαμοσυμμορίτες επιτέθηκαν στο στρατόπεδο και το κατέβαλαν, κάτι που προϋποθέτει επιτελική επαφή με τους Αμερικανούς. Στο στρατόπεδο στρατοπέδευε η 137η ταξιαρχία πυροβολικού των δυνάμεων της Δαμασκού, η οποία είχε την αποστολή να εμποδίσει τους τζιχαντιστές να εισβάλλουν από τον Βορρά στην πόλη Ντέϊρ Εζούρ.
Η αεροπορική αυτή επίθεση των ΗΠΑ επαληθεύει για πολλοστή φορά τις αναλύσεις μας περί συμπαιγνίας της Ουάσιγκτον με το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους και της κρίσης που θέλουν να προκαλέσουν στην περιοχή με στόχο να παρεμποδίσουν την επιτυχή εξέλιξη της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης, κάτι που έγινε καταφανές και με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τους Τούρκους.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους επί του συριακού εδάφους γίνονται κατά παράβαση της διεθνούς νομιμότητας, αφού η νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού έχει επιτρέψει μόνο στην Ρωσία και το Ιράν να την βοηθήσει στον πόλεμο κατά των ισλαμοσυμμοριτών.
Όπως δήλωσε ο Άσαντ πρόσφατα «ο ρόλος της Ρωσίας στην Συρία είναι σημαντικός τόσο στον στρατιωτικό όσο και στον πολιτικό τομέα. Η ρωσική βοήθεια προς τον συριακό λαό και την κυβέρνηση μαζί με την ισχυρή και αφοσιωμένη βοήθεια των Ιρανών πολιτοφυλάκων θα μας οδηγήσει στην νίκη επί της τρομοκρατίας». Ο Άσαντ υπογράμμισε επίσης ότι «οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας είναι παράνομοι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και δεν συντελούν στην εξόντωση των τζιχαντιστών. Νόμιμοι βομβαρδισμοί είναι αυτοί που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Δαμασκού. Προφανές είναι ότι οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία δεν έχουν ως όραμα την νίκη επί των τρομοκρατών».
Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν. 
Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: