Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο Φίλης επαναφέρει το άσυλο για να έχουν ορμητήρια οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς

Ο Φίλης επαναφέρει το άσυλο για να έχουν ορμητήρια οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς
Το μοτιβό είναι γνωστό στους κατοίκους των αστικών κέντρων. Οι παρακρατικές συμμορίες των «μπαχαλάκηδων» της εξωκοινοβουλευτικής (και κοινοβουλευτικής) χρησιμοποιούν ως ορμητήριό τους τα Πανεπιστήμια, προκειμένου να προβαίνουν σε έκνομες πράξεις, όπως καταστροφές, εμπρησμούς κλπ. Στο μεσοδιάστημα ανάμεσα από τα επεισόδια άλλες συμμορίες (πιθανόν αποτελούμενες από τους ίδιους) χρησιμοποιούν τους χώρους των Πανεπιστημίων για διακίνηση ναρκωτικών, αποθήκευση οπλισμού κλπ.
Εδώ και κάποιο καιρό το πανεπιστημιακό άσυλο δεν ίσχυε ή τουλάχιστον δεν ίσχυε στα χαρτιά, αφού στην πραγματικότητα οι συμμορίες της αριστεράς το απολάμβαναν κανονικότατα. Όμως οι πάσης φύσεως παρακρατικοί δεν αρκούνται στο να απολαμβάνουν προνόμια ατύπως. Θα πρέπει να τα απολαμβάνουν και «νομίμως», μη τυχόν και βρεθεί κανάς αστυνομικός που δεν είναι «ημέτερος» και έχουν πρόβλημα στις μπίζνες.
Έτσι ο Σύριζα αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά να διεκπεραιώσει τις χάρες για τους παρακρατικούς. Μετά τις κατά παραγγελία νομοθετικές παρεμβάσεις για τρομοκράτες, σκληρούς ποινικούς και άλλους, τώρα ήλθε η ώρα και για τους «μπαχαλάκηδες» της αναρχίας, αφού όπως αποκαλύπτεται το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία αντί να αντιμετωπίζει τις παθογένειες φροντίζει για την... αποκατάσταση του ασύλου.
Όπως έλεγε ο Τζέφρυ "είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία''!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: