Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία και η επερχόμενη κυριαρχία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία και η επερχόμενη κυριαρχία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα
Διεξήχθη ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών στην Γαλλία, όπου το Εθνικό Μέτωπο κατάφερε μία μεγάλη νίκη τόσο ενάντια στους σοσιαλιστές του Ολάντ, όσο και ενάντια στους «συντηρητικούς» του Σαρκοζί. Συγκεκριμένα, το κόμμα Λεπέν προηγείται σε 6 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, με ποσοστό που αγγίζει το 30%. Το κόμμα Ολάντ έχει καταποντιστεί όντας τρίτο με πολύ μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με το πέρας της διαδικασίας έπεσαν και οι μάσκες των «ψευτοδημοκρατών» στη Γαλλία, αφού το Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι αποσύρει τους υποψηφίους του από τις περιοχές που το Εθνικό Μέτωπο έχει τα υψηλότερα ποσοστά με σκοπό οι κεντροαριστεροί να ψηφίσουν... Σαρκοζί!
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του γραμματέα του κόμματος Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς, έλεγε: "Στις περιοχές που κινδυνεύουν από το Εθνικό Μέτωπο όπου η αριστερά δεν ξεπερνά τη δεξιά, το Σοσιαλιστικό Κόμμα αποφασίζει να συγκροτήσει ρεπουμπλικανικό φράγμα ιδιαίτερα στο Νορ-Πα-ντε-Καλέ-Πικαρδία και στην Προβηγκία-Αλπεις-Κυανή Ακτή...Επί πέντε χρόνια, οι σοσιαλιστές δεν θα έχουν έδρες στις περιοχές αυτές". Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της ανοησίας και της αντιδημοκρατικότητας που χαρακτηρίζει τους ταγούς του «δημοκρατικού τόξου» ανά την Ευρώπη, αξίζει να αναφερθούμε και στο tweet του Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Δημήτρη Παπαδημούλη, αμέσως μετά το γαλλικό εκλογικό αποτέλεσμα και μόλις ένα μήνα μετά το μακελειό στο Παρίσι. Ο Παπαδημούλης, λοιπόν, χαρακτήρισε με πιο μελανά χρώματα την νίκη του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία από ότι το τρομοκρατικό ισλαμικό χτύπημα στην πρωτεύουσα της ίδιας χώρας. Ιδού τι έγραψε: «"Μαύρη Κυριακή" για τη Γαλλία. Η πρωτιά της ακροδεξιάς Λεπέν,είναι ηχηρό πανευρωπαϊκό σήμα κινδύνου για τη δημοκρατία κ τη κοινωνική συνοχή». Κάθε άλλο σχόλιο περισσεύει!
H οικονομική ιστοσελίδα Bankingnews δημοσιεύει μία ενδιαφέρουσα ανάλυση σχετικά με τις χθεσινές περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας. Το κεντρικό νόημα αφορά την επερχόμενο άνοδο και κυριαρχία του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ελλάδα, που καθυστέρησε λόγω του "άθλιου κατασκευάσματος Σαμαρά και της προπαγάνδας σπίλωσης του εθνικιστικού χώρου" (αυτές ακριβώς τις φράσεις χρησιμοποιεί ο εύστοχος αρθρογράφος κρίνοντας το νομικό έκτρωμα της "εγκληματικής οργάνωσης").

Εδώ οφείλουμε μία σημαντική παρατήρηση: η Μαρίν Λεπέν συμβιβάστηκε με το Σύστημα για να επιτύχει υψηλά εκλογικά ποσοστά. Συνεργάστηκε με τον εβραϊκό παράγοντα, έκανε ακόμα και προεκλογικές διαφημίσεις εμφανίζοντας έγχρωμους μετανάστες ως ψηφοφόρους της και ενέκρινε τις δημόσιες εμφανίσεις ομοφυλόφιλων στελεχών της. Τέλος, διέγραψε τον πατέρα της Ζαν Μαρί Λεπέν από το Εθνικό Μέτωπο, αποκηρύσσοντας έτσι τη μεγαλύτερη Νίκη που έχει πετύχει εθνικιστικό Κίνημα στην Ευρώπη. Ο Λεπέν είχε περάσει στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών το 2002 και δεν κατάφερε να νικήσει, γιατί όλο το Σύστημα ενώθηκε εναντίον του, με αποτέλεσμα ακόμα και οι κομμουνιστές να ψηφίσουν τον Σιράκ. Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν έχει ήδη κριθεί από εμάς, που επιλέξαμε τον δρόμο του ασυμβίβαστου εθνικιστικού αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο διεθνές σύστημα εξουσίας.
Ακολουθεί η ανάλυση του Bankingnews:
Η νίκη της ακροδεξιάς στην Γαλλία και η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα – Το μέλλον ευνοεί τον εθνικισμό
Η Ευρώπη, η κοινωνία της Ευρώπης αλλάζει... αποδέχεται τις εθνικιστικές ιδέες! Η μεγάλη νίκη του εθνικού μετώπου, της ακροδεξιάς στην Γαλλία στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών καταδεικνύει την μεταστροφή της κοινωνίας. Η αριστερή προπαγάνδα που κυριάρχησε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη ότι η ακροδεξιά είναι φασίστες και η αριστερά τα αγγελούδια της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ξεθωριάζει. Το ακραίο τρομοκρατικό χτύπημα από ψυχικά άρρωστους τζιχανιστές στο Παρίσι και το δράμα της μεταναστευτικής ροής που προσεγγίζει το 1 εκατ. στην Ευρώπη και περίπου 700 χιλιάδες στην Ελλάδα, έχουν ισχυροποιήσει το Εθνικό κόμμα της Γαλλίας και πλέον αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής.
Οι εθνικιστές στην Γαλλία κερδίζουν την κοινωνία όχι μόνο λόγω συγκυρίας. Η Ευρώπη, η κοινωνία της Ευρώπης αλλάζει. Αποδέχεται τις εθνικιστικές ιδέες, κατανοεί ότι οι αναφορές με φασισμού που τις προσέδιδε η αριστερά είναι κατασκεύασμα, παρωχημένες ιδεοληψίες. Η δύναμη του εθνικισμού θα ενταθεί στην Ευρώπη. Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής σε αυτή την κοινωνική μεταστροφή.
Στην Ελλάδα λόγω του άθλιου κατασκευάσματος Σαμαρά και της προπαγάνδας σπίλωσης του εθνικιστικού χώρου η Χρυσή Αυγή ενώ ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή δυναμική, καθηλώθηκε σε ποσοστά ωστόσο ακόμη κρατάει την τρίτη θέση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα.  Οι Έλληνες είναι και πατριώτες και εθνικιστές, αρχίζουν να κατανοούν ότι όλη αυτή η αριστερή προπαγάνδα δεν απέδωσε περί φασιστών και αρχίζουν να κατανοούν την εθνικιστική ιδεολογία.  Είναι όμως αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή λόγω των δικαστικών εμπλοκών βρίσκεται καθηλωμένη ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται στο 12% ή 15%.
Για την Χρυσή Αυγή η περίοδος όπου διεξάγεται η δίκη θα είναι περίοδος λύτρωσης καθώς η ηγεσία θα αθωωθεί όπως και η καθολική πλειοψηφία των εμπλεκομένων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει χάσει την διεισδυτικότητα της στην κοινωνία άπαξ και εφαρμόζει πιστά το μνημόνιο, άπαξ και σύρθηκε και διασύρθηκε με την πολιτική και στρατηγική υποτέλειας.  Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά έχει πέσει πολύ και ελλείψει σοβαρού πολιτικού αντιπάλου κρατάει ακόμη τα ηνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο εκφραστής της αριστεράς αλλά ο γνήσιος εκφραστής του τρίτου μνημονίου και η εξέλιξη αυτή – που είναι αντικειμενική πραγματικότητα – έχει ξεθωριάσει την αριστερή ιδεολογία.
Οι δραματικές εξελίξεις με τις προσφυγικές ροές και τους μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη αλλά όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν το λάθος. Αντί η Ευρώπη και οι ΗΠΑ και η Ρωσία να δώσουν την μάχη της παραμονής των εκατομμυρίων πολιτών της Συρίας ή του Ιράκ στις χώρες τους επέτρεψαν να εξαπλωθεί η τρομοκρατία του ισλαμικού κράτους, ψυχικά άρρωστων ανθρώπων που επικαλούνται το Ισλάμ.  Δεν είναι τίποτε άλλο από κοινοί εγκληματίες.
Ακόμη και στην διαχείριση του προσφυγικού η Ελλάδα τα έκανε θάλασσα αν και – σε κάποιο βαθμό δεν έχει πλήρη ευθύνη –  Η Τουρκία πήρε 3 δισεκ. και η Ελλάδα πήρε 30 εκατ.  Η ΕΕ θεωρεί την Τουρκία υποψήφια για την ενταξιακή πορεία και την Ελλάδα την θεωρούν παρία.  Η αριστερή πολιτική σε όλους τους τομείς ακόμη και σε αυτούς του κοινωνικού κράτους έχει αποτύχει, δεν μπορεί να είναι επιτυχία οι χιλιάδες πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως.
Για την Χρυσή Αυγή λοιπόν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αναδείξει τις ιδέες της αλλά η δικαστική απόφαση της αθώωσης θα είναι το εφαλτήριο για την δυναμική επανάκαμψη.  Είναι οξύμωρο ότι πολιτικά κόμματα δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους αλλά επιχορηγήσεις λαμβάνουν με μόνη εξαίρεση την Χρυσή Αυγή που δεν λαμβάνει καμία κρατική στήριξη.
Η κοινωνία όταν διαπιστώσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εθνικιστές και όχι φασίστες, νεοναζιστές όπως η παρωχημένη και παρακμάζουσα αριστερή ιδεολογία τους συκοφαντεί τότε θα ξεκινήσει η πραγματική κοινωνική και εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: