Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Χρήστος Παππάς για το σύμφωνο συμβίωσης: “Θέλετε να πάρει σύνταξη ο χήρος του Μήτσου”


pappas_-_vouli
Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το Σύμφωνο Συμβίωσης – Αντίθετοι: Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ
Στις 15:44 ανέβηκε στο βήμα ο Χρήστος Παππάς:
«Θέλετε να ενισχύσετε την ιδιωτική αυτονομία των ομοφυλόφιλων. Ποιός τους την στερούσε; Εαν οικογένεια είναι ο Μητσος με τον Λάμπρο, τότε οικογένεια είναι ό,τι ορίζει καθένας».
«Ο γάμος εξ ορισμού αφορά μια γυναίκα και έναν άνδρα. Αυτό δεν αποτελεί εθνικό δίκαιο μόνο αλλά και ιστορική νομολογία χιλιάδων ετών», είπε ο κ. Παππάς. Είπε ακόμα ότι αφού είναι καλώς ή κακώς αποδεκτές από την κοινωνία τέτοιου είδους σχέσεις δεν χρειάζεται να αναβαθμιστούν.
Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε άγος για την Ολομέλεια το να θέλει να νομοθετήσει και να πάρει σύνταξη ο χήρος του Μήτσου. Είπε ακόμα ότι είναι αντισυνταγματικό, το θέμα είναι ιδεολογικό και όχι ηθικό.
Ο νόμος μας επιβάλλεται από τα εδώ λόμπι των αριστερών ομοφυλοφίλων. Οι Σλοβένοι απέρριψαν το σχετικό νόμο, όπως και οι Κροάτες, είπε ο κ. Παππάς. «Σήμερα 22 Δεκεμβρίου 3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου για την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας».
«Αν κάποιος άνδρας πάει με άλλον άνδρα κάτω των 17 ετών δεν θα θεωρείται ασέλγεια; Δεν θα θεωρείται παρά φύσιν; Εχετε συνηθίσει τον λαό να τον δηλητηριάζετε μέρα με την ημέρα. Φέτα, φέτα, κόμματι, κομμάτι. Ο λαός κάνει τον σταυρό του και λέει τι άλλο θα δούμε», είπε ο κ. Παππάς. Απεργάζεστε την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, είπε επίσης.

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: