Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το «τερμάτισε» το... κοντέρ της ανοησίας ο Τσίπρας: Πρωτεύουσα της Παλαιστίνης και του Ισραήλ είναι η Ιερουσαλήμ!

Μετά το «τι Λέσβος, τι Μυτιλήνη» ένα νέο κατόρθωμα Τσίπρα!
Ο Τσίπρας καθημερινά αποδεικνύει πως πέρα από περίγελος των διαπραγματεύσεων είναι ένα άτομο παντελώς ρηχό και αμόρφωτο, το οποίο έχει διοριστεί πρωθυπουργός για να ξεπουλήσει τη χώρα.
Προ ολίγων ημερών είχε εκπλήξει τα πλήθη με τη δήλωσή του ότι πήγανε (με τον Σουλτς) «στη Λέσβο, τη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά», τώρα έβαλε την ίδια πόλη πρωτεύουσα σε δύο διαφορετικά κράτη.

Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην Ιερουσαλήμ προκειμένου να συναντήσει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ισραήλ, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: "Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα και να συναντάω τις εξοχότητές σας".

Ξεπερνάμε την προσφώνηση στον Νεντανιάχου, η οποία μας θύμισε λίγο γονυκλισία ενώπιον ανωτέρου και πάμε στην επόμενη μέρα, που ο Τσίπρας φόρεσε το παλαιστινιακό μαντήλι και πήγε να παραστήσει τον «αλληλέγγυο».

Εκεί είπε το εξής: «η Ελλάδα τίθεται υπέρ της αναγνώρισης ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, στα όρια του 1967 και με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του».
Έτσι συμβαίνει όταν προσπαθούν να συμβιβαστούν δύο αντιφατικές θέσεις. Εν τέλει καταλήγει ο υποκριτής να γίνεται ρεζίλι!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: