Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!



Το κατοχικό καθεστώς στήνει σήμερα πανηγύρια με αφορμή την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, πριν από τριάντα-δύο χρόνια.

Στα πανηγύρια αναμένεται να παραστεί και ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.
Η Αγκυρα θα στείλει παράνομα στα κατεχόμενα μαχητικά και πολεμικά πλοία παραβιάζοντας κατάφωρα τον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας για να συμμετάσχουν στα πανηγύρια.

Σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, θα σταλούν η ακροβατική ομάδα ”Τουρκικά Αστέρια” και μαχητικά Εφ-16, που θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Φρεγάτα και υποβρύχιο του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού, εξάλλου, θα καταπλεύσουν στ’ ανοικτά της κατεχόμενης πόλης της Κερύνειας και πολεμικό σκάφος θα καταπλεύσει στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου.

Τα πανηγύρια θα αρχίσουν σήμερα το μεσημέρι με μήνυμα, που θα απευθύνει ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζιή.

Στην Αγκυρα, ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Ισμέτ Γιλμάζ, μιλώντας σε δεξίωση για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, ισχυρίστηκε ότι αν υπάρξουν αμοιβαία καλές προθέσεις στην Κύπρο, θα επικρατήσει μόνιμη ειρήνη στο νησί.

Πρόβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι στο παρελθόν οι Τουρκοκύπριοι αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες και αδικίες, ωστόσο, είπε, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σήμερα σε μεγάλο βαθμό, λόγω της βοήθειας της Τουρκίας.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: