Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Δείτε ντοκουμέντο από την αρχή της σφαγής στο θέατρο Μπατακλάν - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Σύντομα και στην Ελλάδα; Δείτε ντοκουμέντο από την αρχή της σφαγής στο θέατρο Μπατακλάν - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το θέατρο Μπατακλάν, τη στιγμή που οι τρομοκράτες αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως τον ανυποψίαστο κόσμο, που έχει κατακλύσει τον χώρο για συναυλία ροκ συγκροτήματος.
Το συγκρότημα βρίσκονταν στη σκηνή και ενώ είναι σε εξέλιξη η συναυλία τους, ακούγονται οι ριπές από τα όπλα των τρομοκρατών.
Να θυμίσουμε ότι από τους 150 και πλέον ανθρώπους που σκοτώθηκαν κατά τις επιθέσεις της Παρασκευής, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, οι 89 έχασαν τη ζωή τους στο θέατρο Μπατακλάν.

Την ίδια στιγμή, ανατριχίλα προκαλούν και οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο βίντεο που κατέγραψε ο φωτογράφος Patrick Zachmann με τις μάχες των αστυνομικών και των τρομοκρατών έξω από το θέατρο.
"Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως σκέφτηκα ότι είναι τρομοκρατική επίθεση. Άκουσα τους πυροβολισμούς από καλάσνικοφ. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τις λάμψεις από τους πυροβολισμούς. Υπήρξε πανικός. Αισθανόσουν ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, ότι δεν ήξεραν τι συνέβαινε, από πού πυροβολούσαν οι τρομοκράτες", δήλωσε ο Zachmann.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: