Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αποθρασύνθηκαν οι τούρκοι δουλέμποροι: Χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής

Αποθρασύνθηκαν οι τούρκοι δουλέμποροι: Χτύπησαν σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής
Την ώρα που οι «ευρωπαίοι», συντασσόμενοι πλήρως στις τουρκικές γραμμές, απαιτούν την συνδιαχείριση του Αιγαίου, το τουρκικό παρακράτος κλιμακώνει τις προκλήσεις του.
Δουλεμπορικό εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού βόρεια της Μυτιλήνης. Βυθίστηκε το πλοίο που μετέφερε τους λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με το Λιμενικό, το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους λαθρομετανάστες εμβόλισε το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να βυθιστεί. Το περιστατικό συνέβη μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου Μυτιλήνης.
Είναι προφανές ότι οι τούρκοι παρακρατικοί δουλέμποροι, προσπαθούν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, τα οποία προσδοκούν να είναι πολύνεκρα, έτσι ώστε να δώσουν και άλλους λόγους για να πιέζουν οι φιλότουρκοι ευρωπαίοι για παράδοση του Αιγαίου στους τούρκους.
Αντί να ληφθεί αποφασιστική δράση εναντίον των δουλέμπορων, τόσο οι «ευρωπαίοι», όσο και οι εγχώριοι πολιτικάντηδες τους αφήνουν να δρουν ανεξέλεγκτα, δίνοντας μάλιστα και δουλειά στις ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους. Έτσι αυτοί αποθρασύνονται, φτάνοντας στο σημείο να προκαλούν επεισόδια, ελπίζοντας αυτά να είναι αιματηρά.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: