Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: το κόμμα με την νεότερη κοινοβουλευτική ομάδα ενάντια στα ζόμπι και τις μούμιες του αμαρτωλού παρελθόντος


Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής είναι μακράν η νεότερη ηλικιακά (αλλά και σε Ιδέες και τρόπο δράσης) στη νέα βουλή. Ο μέσος όρος ηλικίας των βουλευτών μας είναι οριακά στα 43 χρόνια.
Είμαστε η νέα γενιά της Ελλάδος και κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον αυτής της χώρας.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου. Σε μία Ελλάδα που γερνά και που οι νέοι της μεταναστεύουν στο εξωτερικό, εκφράζουμε την αγωνία των ενεργών πολιτών και τους πόθους τους για ένα καλύτερο αύριο.
Η "γερουσία" της χώρας, οι συνταξιούχοι, οι μη ενεργοί οικονομικά ψηφίζουν δαγκωτό Σύριζα και Νδ. Οι νέοι όμως, που αντιμετωπίζουν ένα ζοφερό μέλλον και αγωνιούν για τα χρόνια που έρχονται, στηρίζουν μαζικά και δυναμικά την Χρυσή Αυγή.
Οι νέοι επιλέγουν νέους για να τους εκπροσωπούν. Γι' αυτό και η Χρυσή Αυγή διαθέτει μακράν την νεότερη κοινοβουλευτική ομάδα, μέσα σε μία βουλή γεμάτη ζόμπι, μούμιες και φαντάσματα του αμαρτωλού και διεφθαρμένου παρελθόντος.
Η δύναμή μας πηγάζει από την ορμή μας, το δίκαιο του Αγώνα μας και πρωτίστως την νεότητα των ανθρώπων μας. Γι' αυτό και στο σκληρό, πλην όμως τίμιο Αγώνα μας, εμείς θα είμαστε οι τελικοί Νικητές.
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: