Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Την... “παραδειγματική εξόντωση” του Ηλία Κασιδιάρη είχαν προαναγγείλει οι πυροβολημένοι δωδεκαθεϊστές-τρομοκράτες της ομάδας “Έψιλον”!!!

Την... “παραδειγματική εξόντωση” του Ηλία Κασιδιάρη είχαν προαναγγείλει οι πυροβολημένοι δωδεκαθεϊστές-τρομοκράτες της ομάδας “Έψιλον”!!!
Μεταφέρουμε αυτούσιο απόσπασμα από τις διαδικτυακές αναρτήσεις των συλληφθέντων για την βομβιστική επίθεση στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Σπάρτη: "Ο Κασιδιάρης μίλησε στη βουλή για τα πρωτόκολλα της Σιών. Αν η αναφορά του έγινε για να πλανέψει τον κόσμο, τότε θα τον εξοντώσουμε παραδειγματικά".


Μέχρι σήμερα μας στοχοποιούσε η 17 Νοέμβρη, οι πυρήνες της κλ...νιάς (συγγνώμη, της φωτιάς) και όλο το ελεεινό σινάφι της αριστερής-παρακρατικής τρομοκρατίας. Από σήμερα μάθαμε πώς είμαστε στόχος και των πυροβολημένων δωδεκαθεϊστών, που έκαναν την επανάστασή τους βάζοντας βόμβα στο άγαλμα του μεγαλύτερου Ήρωα του Μεσαιωνικού Ελληνισμού.
Μετά και από αυτή την τρομοκρατική απειλή αποφασίζουμε να αποσυρθούμε από την πολιτική δράση και να πάρουμε τα βουνά, φοβούμενοι αντίποινα από τα ασύλληπτα μέλη της Ομάδας Έψιλον. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την ομάδα μαζιώτη και τα λοιπά απολειφάδια της αναρχικής τρομοκρατίας, που στο οπλοστάσιό τους έχουν μόνο καλάσνικοφ, RPG, άντε και τίποτα χειροβομβίδες. Εδώ μιλάμε για... διαγαλαξιακούς τρομοκράτες με πραγματικά υπερόπλα από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Με αστροσκάφη που διακτινίζονται σε χρόνο μηδέν στα μυστικά τους κρησφύγετα στον Σείριο. Με ακτίνες φωτοδέσμης πλάσματος ικανές να αφανίσουν ολόκληρες πόλεις. Και φυσικά με το υπερσύγχρονο όπλο "Μπέβατρον" που εκπέμπει ειδική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και εξοντώνει ό,τι κινείται σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων.


  Έπειτα από όλα αυτά, νομίζω πώς η πολιτική μας καριέρα έφτασε στο άδοξο τέλος της και μπορούμε πλέον να αποσυρθούμε σιωπηρώς και να παραδώσουμε την σκυτάλη του αγώνα στους πραγματικούς υπερασπιστές της ελληνικής φυλής!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: