Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα θριάμβου από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές! Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έρχεται η ώρα των Ελλήνων, η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Μήνυμα θριάμβου από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές! Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έρχεται η ώρα των Ελλήνων, η ώρα της Χρυσής Αυγής!
Ένα εθνικιστικό ποτάμι από χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής πλημμύρισε το κέντρο των Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος.

Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες δήλωσαν την στήριξη τους στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και έστειλαν μήνυμα θριάμβου ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι με ενισχυμένα ποσοστά η τρίτη πολιτική δύναμη και η επόμενη Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και λαθρομετανάστευση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης άνοιξε την κεντρική προεκλογική ομιλία τονίζοντας ότι το εθνικιστικό ποτάμι σύντομα θα κατακλύσει όλη την χώρα.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών, Ιωάννης Βουλδής, επεσήμανε πως οι Χρυσαυγίτες ποτέ δεν υπέκυψαν από τις διώξεις και τους αποκλεισμούς και θα κερδίσουν ακόμα μία μάχη!

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής τόνισε πως δεν καταδεχόμαστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους κλέφτες και τα λαμόγια του μνημονιακού τόξου.

Ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή παραμένει ανυποχώρητη στα εθνικά θέματα.

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο ανάχωμα για την σωτηρία της Πατρίδας!

Ο βουλευτής Επικρατείας, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, υπενθύμισε ότι εδώ και δεκαετίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και γι΄αυτό τώρα διεκδικεί να είναι Αξιωματική αντιπολίτευση και σύντομα στην πρωτοπορία της εθνικής διακυβέρνησης της χώρας.

Καταχειροκροτούμενος από το ενθουσιώδες εθνικιστικό πλήθος ανέβηκε στο βήμα ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος επισήμανε ότι παρά την επιθυμία σκευωρών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ η Χρυσή Αυγή δεν έδυσε, αλλά παραμένει όρθια και βαδίζει προς ακόμα μία μεγάλη εθνικιστική νίκη.

Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου οι στημένες δημοσκοπήσεις για ακόμη μια φορά θα διαψευσθούν και κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι μια ακόμη μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής.

Απαντώντας στην αποστροφή του Τσίπρα στην τηλεμαχία, ο οποίος είπε ότι θα ήταν "κατάρα για τον τόπο να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση", τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι ευλογία για κάθε Έλληνα πατριώτη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές κραδαίνουν ψηλά και υπερήφανα την σημαία της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων και συνεχίζουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!

Με κεντρικό σύνθημα: "Έρχεται η Χρυσή Αυγή, έρχεται η ώρα των Ελλήνων" ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Η πρωτοφανής σε πλήθος και εθνικιστικό παλμό συγκέντρωση έληξε με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: