Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ...!!!



Την ώρα που οι μετανάστες καταλαμβάνουν μία-μία τις πλατείες της Αθήνας, έχοντας μετατρέψει σε υπαίθριους καταυλισμούς την πλατεία Ομονοίας, το Πεδίον του Άρεως και τις τελευταίες εβδομάδες την πλατεία Βικτωρίας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποκαλύπτει ότι σχεδίαζε να τους μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αττικής!

Κι όμως, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αργά το βράδυ της Πέμπτης, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός για τη Μεταναστευτική Πολιτική είπε πως η κυβέρνηση Τσίπρα σχεδίαζε να μεταφέρει τους μετανάστες σε διάφορους χώρους φιλοξενίας στην Αττική, κάτι που ευχήθηκε, μάλιστα, να μπορέσει να κάνει η υπηρεσιακή κυβέρνηση!

Στο σημείο αυτό η Τασία του Επικρατείας εξέφρασε και την ενόχλησή της επειδή η κυβέρνηση της κυρίας Θάνου κατάφερε σε λίγες μόνο ημέρες να λύσει το τεράστιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους μετανάστες στη Μυτιλήνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παρουσιάζεται από όλους σαν «σούπερ-ήρωας».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κυρία Χριστοδουλοπούλου, εξεταζόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι μετανάστες σε νοσοκομείο της Αττικής. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα παλιό νοσοκομείο που τους έχει παραχωρηθεί, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποια περιοχή της Αττικής βρίσκεται, παρά το γεγονός ότι ερωτήθηκε αρκετές φορές για το αν είναι στην Αγία Βαρβάρα.

«Δεν χρειάζεται να το ανακοινώνουμε. Δεν σας απαντώ, δεν είναι η ιστορία το πού θα βρίσκεται», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως το σχέδιο προέβλεπε ότι θα διαμορφώνονταν ένας χώρος ημερήσιας φροντίδας, όπου οι πρόσφυγες που είχαν μεγάλη ανάγκη θα μπορούσαν να διανυκτερεύσουν, να πλύνουν τα ρούχα τους, να φάνε, να κάνουν ένα ντους. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: