Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Ν’ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΥΒΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

merklel_erdogan
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Τελικά τα λόγια της τέως αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ότι το όνομά της θα μνημονεύεται και θα μείνει γνωστό, ήταν προφητικά.
Διότι σε αυτή οφείλεται το γεγονός ότι ως Χώρα εξευτελιστήκαμε διεθνώς και δεχθήκαμε δριμείες παρατηρήσεις και σχόλια εξ αιτίας της ανευθυνότητας και της ανικανότητάς μας να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας και κατ επέκταση ανατολικά ευρωπαϊκά σύνορα, από την τριτοκοσμική εισβολή.
Η Γερμανία, η Αυστρία, η Σλοβενία και η Κροατία άσκησαν αυστηρότατη κριτική και απαίτησαν αυστηρότερους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα της  ευρωπαϊκής ένωσης, ενώ ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν,  κατηγόρησε την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως αν η χώρα δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορα της, τότε θα πρέπει να αναλάβουν αυτό το έργο άλλες χώρες της Ένωσης.
Και φυσικά οι άνθρωποι έχουν απόλυτο δίκιο, αφού η λαθρομετανάστευση κατέληξε σε μείζον πρόβλημα για πολλές χώρες της ανατολικής Ευρώπης, λόγω της ανεξέλεγκτης εισβολής από τα ελληνικά σύνορα, χάριν του προσωπικού γούστου, των νοσηρών ιδεοληψιών και της συμπλεγματικής φύσης της κυρίας αναπληρώτριας υπουργού, καθώς και της γενικευμένης ανικανότητας και ανεπάρκειας μιας ολόκληρης κυβέρνησης, προκειμένου  να ανακόψει τις τριτοκοσμικές ορδές.
Επίσης η κυρία Μέρκελ επισήμανε το σπουδαιότερο και πλέον ολέθριο όλων, ότι δηλαδή η Σύνοδος των 28 δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της μετεγκατάστασης 120.000 λαθρομεταναστών, αλλά στο πώς θα προσφέρουν βοήθεια στις τρίτες χώρες που υποδέχονται τα περισσότερα ρεύματα προσφύγων, όπως την Τουρκία, την Ιορδανία, αλλά και χώρες των Βαλκανίων που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με άλλα λόγια στα χέρια μας προς το παρόν και βλέπουμε μένει ο «μουτζούρης» (δεν αποτελεί ρατσιστικό σχόλιο, απλά αναφορά στο γνωστό Χριστουγεννιάτικο παίγνιο), ήτοι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που κατέκλεισαν ελέω ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες τα νησιά και το Αθηναϊκό κέντρο και ότι οι Τούρκοι για μια ακόμη φορά θα ευνοηθούν με σημαντικά κεφάλαια και κονδύλια για να δημιουργήσουν τάχα την υποδομή ελέγχου και ταυτοποίησης των λαθρομεταναστών.
Αν νομίζετε ότι αυτό ήταν το ολέθριο κρατηθείτε γιατί έρχεται.
Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι αφού ή Ελλάδα αποδείχθηκε ανεπαρκής για να φυλάξει τα σύνορά της, θα πρέπει απαραίτητα να αναλάβει πρωτοβουλία φύλαξης των ανατολικών ευρωπαϊκών συνόρων η …..  Τουρκία. Ναι! Καλά ακούσατε!
Με άλλα λόγια η φράου Μέρκελ ήταν σαν να μας υποδείκνυε ότι αφού το Ελληνικό Λιμενικό και ο Στρατός δεν μπορούν να φυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας – εδώ πρέπει να επισημάνουμε, όχι επειδή δεν είναι ικανοί, αλλά επειδή δεν τους επιτρέπεται από το άθλιο πολιτικό καθεστώς– που η Ευρώπη τα θεωρεί και ως τα ανατολικότερα σύνορά της, ας τα φυλάξουν οι Τούρκοι που μπορούν.
Αλήθεια πώς ερμηνεύεται αυτό;;;;
Mήπως στα ελληνικά χωρικά ύδατα, που η κυρία Μέρκελ τα θεωρεί ευρωπαϊκά, θα περιπολούν τουρκικά περιπολικά και πολεμικά πλοία, για να αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες ν’ αποβιβάζονται στα Ελληνικά νησιά;;;  Μήπως εν τέλει έφθασε η ώρα κατόπιν των δηλώσεων του κυρίου Τσίπρα για την μη ύπαρξη θαλασσιών συνόρων το Αιγαίο, τον Σαρωνικό, τον Παγασητικό και τον Θερμαϊκό να τα μοιραστούμε με τους Τούρκους;
Αυτό φυσικά που αξίζει να σημειωθεί, είναι η απάντηση του κυρίου Τσίπρα στους «προβληματισμούς» της Άνγκελα. 
Αντί να αποκλείσει εκ των προτέρων με οξύ και κατηγορηματικό ύφος, το ενδεχόμενο της ανάληψης πρωτοβουλίας από τους Τούρκους, δεσμευόμενος για την άμεση προστασία των συνόρων μας κατόπιν γενικευμένης κινητοποίησης και επιχειρησιακών σχεδίων λιμενικού, αστυνομίας και στρατού, ως άλλος Κώστας Σημίτης που ευχαριστούσε τις ΗΠΑ για τη «βοήθειά» τους στην κρίση των Ιμίων το 1996, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συνεννόηση με τις χώρες διέλευσης και κυρίως με την Τουρκία έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες για να μη θρηνούμε θύματα στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο θάλασσα. Να σταματήσει αυτή η εικόνα μιας Μεσογείου και ενός Αιγαίου, υγρού τάφου για πρόσφυγες που ψάχνουν να βρουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος συνεχίζει να κινείται σε παράλληλο σύμπαν, να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.
Εδώ στην κυριολεξία μας παίρνουν και τα σώβρακα – γιατί όλα τ’ άλλα τα έχουν ήδη πάρει- , η Μέρκελ είναι έτοιμη να ξαμολήσει το Τουρκικό πολεμικό ναυτικό στο Αιγαίο και με τη δικαιολογία του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης να αποκτήσουν οι Τούρκοι ναυτικές βάσεις στα νησιά (μην σας φαίνεται υπερβολικό και απίθανο) και αυτός ομιλεί για συνεργασία με την Τουρκία και για τους πνιγμένους λαθρομετανάστες.
Δεν θρηνεί για την κατάντια και την αθλιότητα του λαού του, αλλά για τους ξένους που εν κατακλείδι ανέλαβαν ηθελημένα επέλεξαν να κινδυνεύσουν διαπλέοντας το Αιγίνιο με σάπιες βάρκες.
Πόσο επικίνδυνος λοιπόν πρέπει να χαρακτηριστεί αυτός ο άνθρωπος;;;;;  
Να λοιπόν που πλέον και η ίδια η Ευρώπη, τη μεταναστευτική πολιτική της οποίας εφαρμόζαμε, μας επικρίνει για ανεπάρκεια και ολιγωρία και θέλει να μας βάλει χωροφύλακα στο Αιγαίο τον Τούρκο.Και θα τελειώσουμε με τα σχόλια του Συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη, όταν περιόδευε προεκλογικά στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο.
«Αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ τα νησιά θα γίνουν Πακιστάν, αν ψηφίσετε Χρυσή Αυγή θα ξαναγίνουν Ελλάδα».
Έλα όμως που λόγω της εκλογικής ετυμηγορίας των εντόπιων κατοίκων, υφέρπει πλέον ο κίνδυνος να μην γίνουν απλά Πακιστάν, αλλά Τουρκία.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: