Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στα νησιά που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση: Διπλάσια ποσοστά σε Κω και Λέσβο

Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στα νησιά που πλήττονται από τη λαθρομετανάστευση: Διπλάσια ποσοστά σε Κω και Λέσβο
Υπάρχουν οι Έλληνες που βίωσαν στο πετσί τους τον εφιάλτη της αθρόας λαθρομετανάστευσης. Υπάρχουν και αυτοί που θα το βιώσουν στο μέλλον, αφού αναπόδραστα εν τέλει το πρόβλημα θα φτάσει και στην πόρτα τους. Αυτό δεν το λέμε εμείς εν είδει τρομολαγνίας, αλλά η κοινή λογική, αφού εκατομμύρια λαθρομεταναστών περιμένουν στα τουρκικά παράλια και την Ανατολική Θράκη για να έρθουν στην Ελλάδα.
Έτσι εν τέλει θα γεμίσουν τα νησιά και ακολούθως οι πλατείες των Αθηνών από λαθρομετανάστες, οι οποίοι εν συνεχεία θα συρρεύσουν και στα προάστια, που ως τώρα θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι «μακρινό». Συνεπώς έχει αξία να δούμε πως συμπεριφέρθηκαν εκλογικά αυτοί που ήδη έχουν βιώσει το πρόβλημα, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι είδαν όλα τα κόμματα απέναντί τους, με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή που στάθηκε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν.
Στο δήμο Κω, η Χρυσή Αυγή διπλασίασε το ποσοστά της, ανεβαίνοντας από το 5,87% των εκλογών του Ιανουαρίου στο 10,15% των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ποσοστό που σαφώς αποτυπώνει τις καταστάσεις που βίωσαν οι Έλληνες κάτοικοι. Το ίδιο περίπου συνέβη και στην Κάλυμνο με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνει στο 6,01% από το 3,84%. Συνολικά στην περιφέρεια Δωδεκανήσου, η Χρυσή Αυγή ανέβηκε από το 5,53% στο 8,09%, κερδίζοντας χιλιάδες συμπατριώτες μας, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι μονάχα η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους σε όλα τα επίπεδα.
Στην Λέσβο, η πολιτική κατάσταση ήταν ακριβώς η ίδια, αφού η Χρυσή Αυγή αύξησε τις δυνάμεις της, σκαρφαλώνοντας από το 4,66% στο 7,78, κερδίζοντας και σε απόλυτο αριθμό ψήφων, αφού 4223 συμπατριώτες μας επέλεξαν να στηρίξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έναντι 2765 που το έκαναν και την προηγούμενη φορά.
Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή έχει προοπτικές πολύ μεγαλύτερης ανόδου, δεδομένης τόσο της οξύτητας του φαινομένου, όσο και της απροθυμίας όλων των υπολοίπων κομμάτων να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, επιμένοντας να ακούν τα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, που επιθυμεί διακαώς την διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
Κάτοικοι της Κω προς Χρυσή Αυγή: “Σώστε μας!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: