Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από 166 χρόνια σιωπής του ανθελληνικού κράτους, πρώτη η Χρυσή Αυγή τιμά την μνήμη του Νικηταρά του Τουρκοφάγου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Μετά από 166 χρόνια σιωπής του ανθελληνικού κράτους, πρώτη η Χρυσή Αυγή τιμά την μνήμη του Νικηταρά του Τουρκοφάγου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με μία λιτή τελετή, ένα στεφάνι και δύο σύντομα λόγια, την Παρασκευή 25/09/15, η Περιφέρεια Πειραιώς πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του λησμονημένου από το ανθελληνικό κράτος, Νικήτα Σταμάτελόπουλο, ευρύτερα γνωστό ως Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ο οποίος σαν σήμερα το 1849 πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων.
Έναν ήρωα του ένδοξου Έθνους μας, ο οποίος όπως αναφέραμε και στην προαναγγελία του μνημόσυνου δεν έλαβε ποτέ τις τιμές που του άρμοζαν. Πλήθος Συναγωνιστών από όλη την Περιφέρεια έδωσαν το παρόν, με πρώτους τον Βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, και τον Βουλευτή Α' Πειραιώς, Νικόλαο Κούζηλο.
Σε μία υλιστική κοινωνία, απαρτιζόμενη από ανθρώπους που περιορίζονται σε ό,τι μπορούν να δουν με τα μάτια τους και να αγγίξουν με τα χέρια τους, υπάρχουν κάποιοι που πλέον διακρίνουν με άνεση την ουσία των πραγμάτων και έχουν ορίσει ξεκάθαρα την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ύλη και στο πνεύμα. Η ιστορία μας λοιπόν, δεν είναι τίποτα παραπάνω ή λιγότερο, από ένα ίχνος αίματος χιλιάδων χρόνων με θεμέλια τα πνεύματα των Αθανάτων μας, και το πνεύμα του Νικηταρά του Τουρκοφάγου είναι ένα από αυτά.
Στις μέρες μας, η Χρυσή Αυγή είναι το ιδεολογικό και πολιτικό Κίνημα που καθιστά αυτούς τους ανθρώπους Αθάνατους, και λειτουργεί ως αναμμένος πυρσός στην αέναη ροή του χρόνου, στην αιώνια μνήμη και στα ονόματα τους.
Όσο κι αν το διεφθαρμένο σύστημα πασχίζει με κάθε δύναμη να στείλει στην λήθη οτιδήποτε είναι συνυφασμένο με τις αρετές της Τιμής, της Ανδρείας και του Ηρωικού τρόπου ζωής, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να κρατάμε υπερήφανοι τα λάβαρα μας ψηλά, έως ότου αφυπνιστεί η εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων - μέχρι να ξημερώσει η ημέρα της τελικής Νίκης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ - βίντεο:



Δήλωση του Περιφερειακού Σύμβ. Αττικής Περικλή Μουλιανάκη για την μνήμη του Νικηταρά του Τουρκοφάγου:
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: