Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η ΙSIS διοχετεύει παιδιά σε πλούσιους παιδόφιλους της Μέσης Ανατολής

100815-isis
Η Zainab Bangura, η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ κατά της σεξουαλικής βίας στις διαμάχες και στις εμπόλεμες ζώνες διαβεβαιώνει ότι περιήλθε στην κατοχή της ένα ντοκουμέντο της daech όπου καταγράφονται οι fix τιμές της πώλησης παιδιών και γυναικών σε πελάτες στην Μέση Ανατολή.
‘‘Τα μικρά αγόρια και τα μικρά κορίτσια από ηλικίας 1 έως και 9 ετών πωλούνται γύρω στα 165 $ το καθένα, τα αγόρια και οι κόρες της εφηβικής ηλικίας πωλούνται αντί 124 $ και οι τιμές πέφτουν ακόμη περισσότερο αν οι γυναίκες υπερβαίνουν το εικοστό έτος ηλικίας ’’.
Αυτές τις ανακοινώσεις έκανε στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ κατά της σεξουαλικής βίας σε εμπόλεμες ζώνες. Η υψηλά ιστάμενη του ΟΗΕ σύμφωνα με το καναδέζικο site National Post υποστηρίζει ότι απέκτησε κατάλογο τιμών ενός ντοκουμέντου της daech που έφθασε στα χέρια της κατά την επίσκεψή της σε Τουρκία και Ιορδανία.
Η Bangura εξήγησε ότι οι υπηρεσίες έχουν επίγνωση ότι το Ισλαμικό Κράτος η γνωστή daech πραγματοποιεί εμπόριο παιδιών και νέων γυναικών που πωλούνται ως σεξουαλικά σκεύη ηδονής σε πλούσιους αγοραστές από Μέση Ανατολή ή προσφέρονται σε χαμηλές τιμές στους μαχητές του.
Σύμφωνα με το dimpenews.com οι πρώτοι που επωφελούνται είναι οι αρχηγοί της τρομοκρατικής οργάνωσης: αυτοί παίρνουν τα παιδία και τις γυναίκες της αρεσκείας τους. Στη συνέχεια οι προσφορές είναι ανοιχτές σε πλούσιους εκατομμυριούχους της Μέσης Ανατολής για ν’ αγοράσουν αντί χιλιάδων δολαρίων τους νεαρούς και τις νεαρές αιχμαλώτους. Όσοι μένουν στα αζήτητα προσφέρονται σε τιμή ευκαιρίας στους μαχητές της οργάνωσης.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: