Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Για τις ψήφους γίνεται και ξενοφοβικός: ο Ποταμάκης δήθεν κατά των ανοιχτών συνόρων

Για τις ψήφους γίνεται και ξενοφοβικός: ο Ποταμάκης δήθεν κατά των ανοιχτών συνόρων
Ενόψει εκλογών και προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης, ακόμη και ο μέγας αντιρατσιστής Σταύρος Θεοδωράκης μετατρέπεται σε «ξενοφοβικό», φθάνοντας στο αίσχιστο επίπεδο πολιτικαντισμού να κατηγορεί τον Σύριζα για πολιτική ανοιχτών συνόρων!
Θράσος απύθμενο από τον εκπρόσωπο του Σουλτς και των εθνικών εργολάβων, καθώς η αφειδώς παρεχόμενη τηλεοπτική προβολή εκτοξεύει στα ύψη όχι την κοινωνική επιρροή αλλά την αλαζονεία του. Την εκτοξεύει δε σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη, ώστε να θεωρεί ότι απευθύνεται σε κανίβαλους και ανεγκέφαλους.
Βεβαίως ο Ποταμάκης, όταν κατήγγειλε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων λησμόνησε να αναφερθεί στις θέσεις του κόμματός του για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θέσεις οι οποίες συνοψίζονται στην ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών. Αποδεικνύεται δε τούτο περίτρανα, από την πρόσφατη υπερψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, δια του οποίου παραχωρείται δίκην τιμητικού επαίνου η ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες.
Άλλαξε κάτι στους όρους απόδοσης της ιθαγένειας σε λαθροεισβολείς και μεταβλήθηκε η θέση του Σ. Θεοδωράκη; Όχι βέβαια. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι έρχονται εκλογές, στις οποίες δύο είναι τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες: τα Μνημόνια και η λαθρομετανάστευση.
Και επειδή η μνημονιακή θέση του Ποταμάκη είναι σταθερή και αμετάβλητη (τι θα έλεγε ο Σουλτς και τα εγχώρια αφεντικά;), επιβάλλεται να παραστήσει για ένα μονάχα μήνα τον πολέμιο της λαθροεισβολής, για να τσιμπήσουν οι αφελείς.
Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο -τις εκλογές δηλαδή-, θα γίνει ξανά υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων και της απόδοσης ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες, γιατί αυτό απαιτούν οι πυλώνες του Ποταμιού, οι Βρυξέλλες και το μπομπολέικο!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: