Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Το Πεδίο του Άρεως υπό την κατοχή των λαθροεισβολέων - Αποκαλυπτικό βίντεο!

Πρόσφατα η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" είχε αποκαλύψει την βεβήλωση του Πεδίου του Άρεως από τις ορδές των λαθρομεταναστών. 20 μέρες μετά η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη στον ιερό χώρο όπου κείτονται τα ιερά λείψανα των Ηρώων της Εθνεγερσίας.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο! Θυμίζουμε τι γράφαμε στις 23 Ιουλίου:
Το Πεδίον του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21.

Εντός του Πεδίου βρίσκεται το Μνημείο των Ιερολοχιτών, αλλά και η Εκκλησία των Αγ. Ταξιαρχών, όπου κείτονται εντός Μνημείου τα οστά του Αλέξανδρου Υψηλάντη, Αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας και φωτοδότη Πρίγκηπα της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Αντιλαμβανόμεθα, λοιπόν, ότι πρόκειται για ένα Άλσος ύψιστης σημασίας για το Ελληνικό Έθνος, ιδιαιτέρως την στιγμή που αυτό βρίσκεται υπό κατοχή. Το μνημείο αυτό θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφορά και λαμπρό Παράδειγμα για ένα Έθνος που οφείλει να δώσει νέες μάχες για την Ελευθερία του.

Αντίθετα με όλα τα παραπάνω, βλέπουμε ότι στο Πεδίον του Άρεως λαμβάνει χώρα μία κατάληψη ύψιστης προσβολής απέναντι σε αυτό το μαχόμενο Έθνος. Εκατοντάδες λαθρομεταναστών έχουν μετατρέψει αυτό το Λαμπρό Μνημείο σε καταυλισμό. Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που μεταδίδονται από τα ΜΜΕ και δείχνουν το Πεδίο του Άρεως να έχει κατακλυστεί από σκηνές, που φιλοξενούν λαθρομετανάστες. Εικόνες που, βεβαίως, έρχονται ως συνέχεια μίας εγκατάλειψης χρόνων, που βιώνει το Πεδίο.

Το γεγονός ότι η πλειονότητα, αν όχι το σύνολο, αυτών των λαθρομεταναστών είναι ισλαμιστές, είναι μία επιπρόσθετη προσβολή έναντι του βαθύτατου συμβολισμού του εν λόγω Πεδίου, αφού αυτό δημιουργήθηκε για να τιμήσει Έλληνες που έδωσαν τον υπέρ πάντων Αγώνα ενάντια στην Οθωμανική κατοχή.

«Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμούν τώρα οι γύφτοι τα νταούλια» είναι η φράση που μοιραία έρχεται κατά νου για ένα Έθνος που φαίνεται να βρίσκεται σε βαθύτατη παρακμή, ώστε να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά, δηλαδή με την τσέπη του, αφήνοντας τα Μνημεία και τους Τάφους των Ηρώων του έρμαια των λαθρομεταναστών και του κάθε πολιτικάντη.
Η εικόνα κατάληψης στο Πεδίο των Ηρώων οφείλει να δείξει στους Έλληνες τι πρόκειται να συμβεί συντόμως στην Πατρίδα μας και να τους θέσει σε αγωνιστική εγρήγορση ενάντια στην παρακμή.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: