Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η Μπακογιάννη αποκαλύπτει τον ρόλο των «Λαφαζανίστας»: Στημένοι για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!

Η Μπακογιάννη αποκαλύπτει τον ρόλο των «Λαφαζανίστας»: Στημένοι για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!
Πως γίνεται αλήθεια οι δήθεν αντιμνημονιακοί της «Αριστερής Πλατφόρμας» από τη μία να λένε ότι διαφωνούν με τα μνημόνια και από την άλλη να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι «στηρίζουν την κυβέρνηση»; Πώς γίνεται από τη μία να μην ψηφίζουν τα μνημόνια και από την άλλη να επιτρέπουν την ψήφισή τους, δίνοντας στήριξη στην μνημονιακή συγκυβέρνηση; Πως γίνεται από τη μία να βρίζονται και από την άλλη ο Λαφαζάνης να δηλώνει «όλα μια χαρά»;
Αυτές τις απλές αντιφάσεις της πολιτικής ζωής του τόπου έσπευσε να εξηγήσει με δηλώσεις της στο MEGA, η Ντόρα Μπακογιάννη. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε την δήλωση:
«ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν».
Κοινώς, ο Λαφαζάνης και οι διάφοροι «πλατφορμίστας» λειτουργούν ως ένα αντιπολιτευτικό αντίβαρο, τόσο για το Σύριζα, όσο και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Σε περίπτωση κυβέρνησης «Παπαδήμου», την οποία προτείνει η Μπακογιάννη, θα αποχωρήσουν από το κόμμα, παίρνοντας την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μην πάρει αυτό το θεσμικό ρόλο η Χρυσή Αυγή.
Αν πάλι δεν επιτευχθεί η μεγάλη μνημονιακή «συνεννόηση», τότε θα διεξαχθούν εκλογές και το πολιτικό σύστημα θα ελπίζει και πάλι «ο κόσμος να διορθώσει την ψήφο του». Όμως η Μπακογιάννη που αντιλαμβάνεται την εκρηκτική άνοδο που έχει η Χρυσή Αυγή δεν θέλει εκλογές και έτσι προειδοποιεί για τις… οικονομικές επιπτώσεις τους.
Το σίγουρο είναι ότι οι «Λαφαζανίστας» αν τελικώς κάνουν κόμμα δεν πρόκειται να σταθούν και θα χαθούν στην… θάλασσα της ακροαριστεράς. Από την άλλη οι δημοσκοπήσεις ήδη καταγράφουν εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία θα κορυφωθεί από Σεπτέμβριο. Συνεπώς το πολιτικό σύστημα βρίσκεται και πάλι σε αδιέξοδο. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: