Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ

kaminis-frapes__article

Το άλλοτε πουλέν του Τζέφρυ Παπανδρέου και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, ο εκ των πρωτοστατών της πολιτικής προπαγάνδας προκειμένου να παραμείνει η χώρα δεμένη στις αλυσίδες των Μνημονίων, ο σφοδρός πολέμιος της κοινωνικής στήριξης των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας από τη Χρυσή Αυγή, ο φορέας «νέων ηθών στην πολιτική» και του «ευρωπαϊκού» ανέμου, δεν ήταν δυνατό να παρεκκλίνει από τη γραμμή εκείνων που τον ανέδειξαν: το νέο του επίτευγμα είναι η αποκάλυψη της σπατάλης 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84!
Ο εν λόγω δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός, έχει βεβαίως μηδενική ακροαματικότητα ή για να είμαστε πιο ακριβείς, κατώτερη του 1%! Εντούτοις, ποιεί έργο πολιτικό, εκθειάζοντας τον λαθροδήμαρχο Καμίνη και απασχολεί άτομα του περιβάλλοντός του. Ως εκ τούτου η λειτουργία του κρίνεται απαραίτητη και συνεπώς ο δήμαρχος θεωρεί δικαιολογημένη την σπατάλη 4 εκατομμυρίων ευρώ από τα χρήματα των δημοτών, ούτως ώστε να καλύπτεται το δυσθεώρητο κόστος λειτουργίας του.
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία τα οποία θέλουν το κονδύλι μισθοδοσίας να ανέρχεται στις 451.364 ευρώ, ενώ οι «εξωτερικοί συνεργάτες» του σταθμού καρπώνονται ένα ποσό της τάξεως των 148.572 ευρώ. Το κόστος των αμοιβών των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ανέρχεται σε 5.798 ευρώ, ενώ μόλις για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2015, το Δ.Σ. ενέκρινε απολογισμό με κόστος λειτουργίας ύψους 930.000 ευρώ!
Αν στα στοιχεία αυτά, συνυπολογισθεί το γεγονός της επιβάρυνσης των δημοτών ελέω των προνομίων που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο λαθροδήμαρχος Αθηναίων ακολουθεί την πεπατημένη των πολιτικάντηδων παλαιάς κοπής!
Εφημερίδα «Δημοκρατία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: