Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή... συνηθίζεται στην πατρίδα του!

Μούγκα από τους λαθρολάγνους: Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή... συνηθίζεται στην πατρίδα του!
Σοκαριστική η είδηση η οποία έρχεται από το Ρέθυμνο και η οποία όπως ήταν φυσικό, δεν έλαβε τα φώτα της δημοσιότητος που της αρμόζουν: 30χρονος μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει παιδάκι 2,5 χρονών, το οποίο γλίτωσε χάρη στη παρέμβαση της γιαγιάς του!
Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γιαγιά του παιδιού αντιλήφθηκε την απουσία του. Ανάστατη άρχισε να το αναζητεί, οπότε ενστικτωδώς κινήθηκε προς την οικία απέναντι από τη δική της, όπου κατοικούν Μπαγκλαντεσιανοί. Η γιαγιά κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν είδε από το παράθυρο τον λαθρομετανάστη να θωπεύει το παιδάκι και έσπευσε να το προστατέψει. Αστυνομικοί που κατέφθασαν συνέλαβαν τον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι αθώος διότι στην πατρίδα του η απεχθής ενέργειά του δεν είναι παράνομη αλλά αντίθετα συνηθίζεται!
Αυτά είναι τα μεθεόρτια της λαθρομετανάστευσης και της επιβαλλόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας, για την οποία κόπτεται η Αριστερά και τα τελευταία χρόνια και η ψοφοδεξιά. Την ίδια ώρα κατά την οποία λαθρομετανάστες εγκληματούν διότι αυτό συνηθίζεται στις πατρίδες τους, τα μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τους Έλληνες για το δράμα των λαθρομεταναστών που στερούνται catering και air condition!
Θαυμάστε την κοινωνική τους «ευαισθησία»...
http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

pol είπε...

Το εικονάκι αυτό πιο πάνω διατυπώνει (σε άλλη δημοσίευση) την αλήθεια που δεν βλέπουν οι ευρωπαίοι πολιτικοί αλλά και οι ψευδοανθρωπιστές λαθρολάγνοι.

Ο μοναδικός λόγος που έρχονται εισβάλλωντας στην Ευρώπη είναι που γνωρίζουν ότι εδώ όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.

Στην Ελλάδα όχι, αλλά στην Γερμανία και σε άλλες χώρες γνωρίζουν πως όλα θα τους διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ.

Σπίτι, επίπλωση και γενικά πλήρης οικοσκευή, χρήματα για διατροφή, χρήματα για ένδυση-υπόδυση, χρήματα για θέρμανση, χρήματα κάθε 3 χρόνια για συντήρηση οικίας (βαψίματα, ταπετσαρία κ.λ.π.), χρήματα, τέλος πάντων, για κάθε βιωτική ανάγκη όπως γνωρίζουμε από τον δικό μας βίο. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν έρχονται στην Ευρώπη επειδή ζήλεψαν τον πολιτισμό της και όσα προσφέρει αυτός στους γηγενής (την έννοια της αρετής, δηλαδή, της ελευθερίας του αυτοπροσδιορισμού κ.λ.π.).

Εάν αύριο δημιουργηθούν στην κοινωνία μας συνθήκες που επιβάλλουν την μετανάστευση μας για την ασφάλεια της ζωής μας, είτε όμως και για λόγους οικονομικούς, ως χώρα τελικού προορισμού θα επιλέξουμε χώρα με όμοιες με την δική μας πολιτιστικές και πολιτισμικές δομές αλλά και νοοτροπία και ήθος για την καθημερινή κοσμοθέαση και οργανωτικό τρόπο ζωής.

Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Δανία, Σουηδία κ.λ.π., θα είναι μία από τις χώρες που θα επιλέξουμε ως καταφύγιο, και σε καμία περίπτωση δεν θα διανοηθούμε να επιλέξουμε το Ντουμπάϊ την Τουρκία ή άλλη ειρηνική και με οικονομική ανάπτυξη ισλαμική χώρα. Είναι φυσικός νόμος της ανθρώπινης πνευματικότητας και λειτουργεί (Αν και η λειτουργία του είναι οντολογικά ασυνείδητη).

Σε αυτούς που εισβάλλουν στην πατρίδα μου και στην Ευρώπη γιατί δεν λειτουργεί ο ανθρώπινος αυτός πνευματικός συνειδησιακός νόμος;;;

Προφανώς κάτι πολύ δόλιο και επικίνδυνο κινεί την υπόθεση...