Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

1.000 αποφυλακίσεις μόνο από τον Κορυδαλλό, Τί φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

1.000 αποφυλακίσεις μόνο από τον Κορυδαλλό, Τί φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.
Τις Αρχές Από Μαϊου ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Από Των ευεργετικών διατάξεων ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4322/2015, ή του νόμου Παρασκευόπουλου όπως έχει γίνει γνωστός, έχει γίνει σταδιακά μια αποσυμφόρηση των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σημερινός πληθυσμός κρατουμένων ανέρχεται σε περίπου 1.200, ενώ στο διάστημα αυτό, Χαρτί Το πήραν Της αποφυλάκισης ΜΟΝΟ Από Το συγκεκριμένο σωφρονιστικο Κατάστημα περίπου 1.000 πρώην έγκλειστοι.
Αξιωματικοί της Αστυνομίας που μίλησαν στο bloko.gr, υποστηρίζουν ότι η μαζική έξοδος ενέχει τον κίνδυνο της αναθέρμανσης των εισβολών στα σπίτια. Ένα είδος και μορφή εγκλήματος που είχε περιοριστεί αισθητά μετά τις απανωτές εξαρθρώσεις συμμοριών από τις υπηρεσίες της Ασφάλειας.
Θέλοντας δε να εξειδικεύσουν ακόμη περισσότερο την πηγή της ανησυχίας τους, τόνισαν ότι με τα χειριστήρια του κεφαλαίου πολύς κόσμος πλέον έχει κάνει ανάληψη από τις τραπεζικές καταθέσεις και τα χρήματα αυτά οι περισσότεροι τα έχουν "προφυλαγμένα" κάπου μέσα στο σπίτι τους. Με την έξοδο καταλήγουν, ενός τόσο μεγάλου αριθμού ποινικών, θεωρούν πολύ πιθανόν ότι θα ξανανοίξει και μάλιστα με συχνή "αναγνωσιμότητα" το κεφάλαιο αυτό.


Bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια: