Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσακαλώτος μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε “Ναι” στα Μνημόνια και το ξεπούλημα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσακαλώτος μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε “Ναι” στα Μνημόνια και το ξεπούλημα
Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου, προσπαθεί να μετατρέψει το υπερήφανο «ΟΧΙ» των Ελλήνων σε «συναίνεση στα μνημόνια». Αυτό αποκαλύπτεται από τις σημειώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σημερινό Eurogroup.
Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση λέει «όχι στη θριαμβολογία», δηλαδή προσπαθεί να «ρίξει τους τόνους» σχετικά με το ηχηρό ράπισμα που έδωσαν οι Έλληνες. Και επιπροσθέτως αυτού προσπαθεί να παρουσιάσει αυτή την άρνηση των Ελλήνων, ως μία κατάφαση στα μνημόνια.

Αμέσως μετά την σημείωση περί «μη θριαμβολογίας» ο Τσακαλώτος σημειώνει ότι «το μήνυμα του Λαού» και συνεχίζει περί «συναίνεσης όλων των κομμάτων». Κοινώς, αντί για το ΟΧΙ των Ελλήνων, ο Τσακαλώτος θα μιλήσει για την «συναίνεση των πολιτικάντηδων» στα μνημόνια.
Αυτή η βάναυση προδοσία της λαϊκής εντολής, η οποία ήταν σαφέστατη απόρριψη της προτάσεως Γιούνκερ, στην οποία εν τέλει συμφώνησαν οι πολιτικάντηδες, επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε από την αρχή: Οι συριζαίοι ήθελαν διακαώς επικράτηση του «ΝΑΙ», προκειμένου να μην πάρουν το πολιτικό κόστος υπογραφής του νέου μνημονίου.
Τώρα που εν τέλει ο Ελληνικός Λαός δεν τρομοκρατήθηκε από τις πρακτικές τους, όπως το κλείσιμο των τραπεζών και η καταστροφολογία από κυβερνητικά στελέχη, αυτοί προδίδουν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, μιλώντας για «συναίνεση» στο Eurogroup. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: