Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Και ο σύντροφος Δρίτσας βλέπει εφιάλτες με «ναζί»!

Και ο σύντροφος Δρίτσας βλέπει εφιάλτες με «ναζί»!
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά τον Μπαρουφάκη και την… αφέντρα Ζωή, ένας ακόμα μεγαλοπαράγων του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται την… «φασιστική απειλή», εξαιτίας του νέου αριστερού Μνημονίου (το οποίο όμως αυτός υπερψήφισε – εν αντιθέσει με τους άλλους).
Έτσι, σ’ ένα αληθινά δακρύβρεκτο (σαν «το κοριτσάκι με τα σπίρτα») άρθρο του, υπό τον τίτλο «Υπάρχει διέξοδος;», αφού περιπλανιέται στους λαβυρίνθους του εγκλωβισμού του ΣΥΡΙΖΑ στην ποντικοπαγίδα των διεθνών τοκογλύφων («οι ευθύνες μας, είναι τεράστιες. Γιατί, διάολε, εγκλωβιστήκαμε; Τόσο… μοιραίοι είμαστε;… Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Να θρηνήσουμε και να εκλογικεύσουμε. Είναι ημέρες πένθους. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και τη χάσαμε. Κάθε ήττα είναι ένας μικρός θάνατος. Έχουμε δικαίωμα να θρηνήσουμε ελπίδες, προσδοκίες, αυταπάτες, φαντασιώσεις, αγωνίες. Ο θρήνος είναι ανάγκη και λύτρωση…»), καταλήγει στον μεγάλο εφιάλτη όχι μόνο των συριζαίων, αλλά ολόκληρου του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος και των διεθνών του προστατών:
«Το δημοψήφισμα προκάλεσε μια βίαιη ριζοσπαστικοποίηση μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού. Εάν δεν την ενσωματώσει η Αριστερά και δε μετατραπεί σε συνειδητή υποστήριξη ενός προοδευτικού πολιτικού σχεδίου, θα διοχετευτεί στην ακροδεξιά και τους ναζί».
(ΥΓ): Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, σύντροφε Δρίτσα! Γι’ αυτό, έσω έτοιμος!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: