Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Οι παπαγάλοι του αντισυνταγματικού τόξου έχασαν την ψυχραιμία τους: Υστερικοί καβγάδες για το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής - 3 ΒΙΝΤΕΟ


«Είσαι αριστερή του χαβιαριού – Είσαι ψυχασθενής», «Κόψε τη χυδαιότητα μαλ@@@.!» ήταν μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Για ακόμη μια φορά όλο το πανελλήνιο είδε το πραγματικό πρόσωπο των ψευτοδημοκρατών. Αμέσως μετά την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα οι τηλεοπτικοί αστέρες ξεχύθηκαν στα ΜΜΕ για να καπηλευτούν την καθαρή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός λαός ενάντια στα Μνημόνια.
Η καθαρή θέση και η συνέπεια της Χρυσής Αυγής τους χάλασε την σούπα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν υστερικοί καβγάδες μεταξύ των εκπροσώπων του αντισυνταγματικού τόξου. Απολαύστε τους.
Άγριος καυγάς με βαρείς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, ξέσπασε μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού και του δημοσιογράφου Γιάννη Μακρυγιάννη, στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, όταν ο βουλευτής του Ποταμιού τον αποκάλεσε «Κασιδιάρη!». Δείτε ένα μέρος από το έντονο διάλογο.
Μακρυγιάννης:  Είναι ντροπή σου να μαζεύεις πελατεία και ψηφαλάκια! Είσαι ξεφτίλας.
Ψαριανός: Ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας μαζί είσαστε.
Μακρυγιάννης: Άκουσε να δεις κάτι, όταν θα έρχεσαι στο στούντιο δεν θα είσαι πιωμένος.
Ψαριανός: Στην υγειά σου Κασιδιάρη.
Μακρυγιάννης: Πόσα πήρες να ψηφίσεις ρε; Πουλημένε.
Ψαριανός: 500 ρούβλια.
Μακρυγιάννης: Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;
Κάπου εκεί ο Ρήγας Αξελός επιτέθηκε επίσης κατά του Γρ. Ψαριανού:
Αξελός: «Κόψε τη χυδαιότητα μαλ@@@@.! Σε έβρισα και δεν το παίρνω και πίσω!»
Ψαριανός: «Σταλινοφασίστες!»

Τελικά, οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, ήταν αυτές που έδωσαν τέλος στο επεισόδιο. Παρά το γεγονός ότι οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους δύο καλεσμένους, αυτοί δεν σταμάτησαν και συνέχισαν την αντιπαράθεση τους.
Τρέμη και Ευαγγελάτος σηκώθηκαν όρθιοι για να «χωρίσουν» on air Τατσόπουλο-Φωτίου. Άγριος καυγάς ξέσπασε στο πλατό του MEGA ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο, την αναπληρωτή υπουργό Θεανώ Φωτίου και την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.
Όλα ξεκίνησαν από την τοποθέτηση του συγγραφέα ότι η νίκη του «όχι» είναι «νίκη του Σόιμπλε». «Καλύτερο δώρο δεν μπορέσαμε να του κάνουμε. Το λόμπι της δραχμής του εξωτερικού συνδυάστηκε με το λόμπι της δραχμής του εσωτερικού» πρόσθεσε λέγοντας ότι «νικητής είναι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος».
Στην αντίδραση της κυρίας Φωτίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλύτερο μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι «Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή τα ποσοστά σας θα ήταν 40%, αν είχα λεφτά σαν κι εσάς στο εξωτερικό θα έκανα κι εγώ το λαϊκισμό αυτό».
«Μπορώ να σας κάνω μήνυση αύριο» αντέδρασε η αναπληρώτρια υπουργός. «Δεν έκανα εγώ αστυνομική έρευνα για το πόθεν έσχες σας, η βουλή το έδωσε στη δημοσιότητα» αντέδρασε ο Τατσόπουλος. Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν στον καυγά ενεπλάκη και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου που απευθυνόμενη στον συγγραφέα του είπε: Είσαι ψυχασθενής.
«Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με είπε ψυχασθενή» απάντησε ο Τατσόπουλος με τη δημοσιογράφο να του λέει «τυχαία είσαι έξω». Η κυρία Φωτίου ζήτησε, τελικά, την προστασία των δύο παρουσιαστών, της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι προκειμένου να ηρεμήσουν τις «αντιμαχόμενες» πλευρές.
Καβγάς μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Κορωνάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Alpha για το δημοψήφισμα. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Τατσόπουλος υπαινίχθηκε ότι η κυβέρνηση συνεργάστηκε με την Χρυσή Αυγή, κάτι που εξόργισε τον Συριζαίο Κορωνάκη. Πάντως μέσα στο παραλήρημά του ο Τατσόπουλος παραδέχθηκε πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και έγινε με παρέμβαση Σαμαρά.
Π.Τ.: Στο 60% υπήρχε ποσοστό της Χρυσής Αυγής ή το φανταστήκαμε και το “όχι” της Χρυσής Αυγής; Και αυτό το φανταστήκαμε.
Τ.Κ.: Τι θέλετε να πείτε κύριε Τατσόπουλε;
Π.Τ.: Τον Κασιδιάρη που βγήκε έξι μήνες νωρίτερα... Αυτό που λέω κύριε, φτιάξατε ένα μέτωπο με τους φασίστες. Όταν ήμουν εγώ στον Σύριζα ντρεπόσασταν να συνεργαστείτε με τους ΑΝΕΛ και τώρα δεν ντρέπεστε αν συνεργαστείτε με τους ναζιστές.
Τ.Κ.: Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ με τους φασίστες. Και αυτή η πλάκα κομμένη. Δεν θα δεχτώ οδηγίες από εσένα.
Π.Τ.: Κομμένη; Γιατί βγάλατε τον Κασιδιάρη από την φυλακή έξι μήνες νωρίτερα;
Τ.Κ.: Δεν τον βγάλαμε εμείς. Έτσι νομίζεις ότι λειτουργεί η δικαιοσύνη; Ποιος τον έβγαλε; Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο. Πολιτική αλητεία. Πρέπει να ανακαλέσει ο κύριος Τατσόπουλος. Κομμένη η πλάκα με τους χρυσαυγίτες. Με την άκρα δεξιά δεν παίζουμε. Δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα.
Π.Τ.: Δεν θα μου πεις πότε θα κάνω πλάκα. Δεν θα μου πεις τι θα κόβω και τι θα ράβω.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: