Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμπάκα: Οι Εθνικιστές σπάνε την συνωμοσία της σιωπής - Φωτορεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμπάκα: Οι Εθνικιστές σπάνε την συνωμοσία της σιωπής - Φωτορεπορτάζ
Με πρωτοβουλία της Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής και υποστηρικτών του Κινήματος από την περιοχή της Καλαμπάκας, πραγματοποιήθηκε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ομιλητές ήταν οι βουλευτές του Κινήματος Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Φώτης Γραικός, ενώ το παρόν έδωσε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας. Οι πολίτες της Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, γέμισαν την αίθουσα και άκουσαν τον πολιτικό λόγο και τα μηνύματα της Χρυσής Αυγής.


Πρώτος πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός, όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση και την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Αναφέρθηκε επίσης στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τις Εθνομηδενιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, στον τομέα αυτό. Επίσης αναφέρθηκε και στην πορεία της δίκης – πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής. Τέλος κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση και δράση, τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια μίλησε ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, όπου ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος σχετικά με την οικονομία και τις προτάσεις που το Εθνικιστικό Κίνημα έχει καταθέσει για το θέμα αυτό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδυναμία των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης να αρθρώσουν ένα πειστικό και ρεαλιστικό λόγο, για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελληνική κοινωνία και τέλος κάλεσε τους υποστηρικτές του Εθνικιστικού Κινήματος να γίνουν οι κήρυκες των θέσεων της Χρυσής Αυγής  στο λαό, αφού η «συνωμοσία της σιωπής» των «μεγάλων» καναλιών εξακολουθεί να υφίσταται αμείωτη.

Ακολούθησε ένας πολύ παραγωγικός διάλογος με τους παρευρισκομένους, για θέματα όχι μόνο της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και για προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: