Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ανατριχιαστικές τουρκικές απειλές - Νταβούτογλου: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις;»

Ανατριχιαστικές τουρκικές απειλές - Νταβούτογλου: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις;»
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη οι κρατικές εκδηλώσεις για την Άλωσης της Πόλεως από τους Οθωμανούς. Όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο, οι τούρκοι απάντησαν στις γονυκλισίες, τους χορούς και τα τουρκοπανηγύρια των ελλαδιτών κυβερνητών, γιορτάζοντας τις σφαγές των Ελλήνων και την λεηλασία της Πόλεως. Ιδιαιτέρως αυτή τη χρονιά, ο συγκεκριμένος εορτασμός ήρθε λίγες μέρες μετά τους χορούς του Κοτζιά με τον Τσαβούσογλου.
Πέρα από το γεγονός ότι η όλη εκδήλωση είχε ως χαρακτηριστικό της το οθωμανικό κίτς, με πομπώδεις αναφορές για τον Ερντογάν και παραλληλισμούς του τούρκου προέδρου με τον Μωάμεθ, στην εκδήλωση εκτοξεύτηκαν ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ρώτησε το πλήθος: «Είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις; Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;»        
Το ανατριχιαστικό στις δηλώσεις Νταβούτογλου, είναι δεν είναι απλώς λόγια, αλλά επίσημη πρακτική της «γείτονος», αφού έγιναν σχεδόν παράλληλα με τις ενέργειες πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη μας. Θυμίζουμε ότι προ ημερών σε συνέδριο πρακτόρων, ο ψευδομουφτής Ξάνθης απείλησε με δημοψήφισμα, ενώ λίγες ακόμα μέρες πριν ο υιός του Ερντογάν, αφότου δεχόταν το χειροφίλημα από μάρτυρα κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, προανήγγειλε ουσιαστικά την προβοκάτσια.
Οι ενέργειες αυτές, επίσης, έρχονται παράλληλα με τις αλβανικές προκλήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την επίσκεψη Ερντογάν στα Τίρανα. Αυτό δείχνει πως η Τουρκία αυξάνει την επιθετικότητά της και περικυκλώνει την Ελλάδα, με φανερό σκοπούμενο τις «νέες κατακτήσεις» που ανέφερε στην ομιλία του ο Νταβούτογλου.
Και τι πράττουν ως αντίμετρα οι πολιτικάντηδες; Συνεχίζουν κανονικότατα τις πολιτικές διώξεις και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ετοιμάζονται να χτίσουν τζαμί στον Βοτανικό, ώστε η Τουρκία να αρχίσει να κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στην Αθήνα και συντόμως θα φέρουν το λαθρονομοσχέδιο που θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών. Κοινώς δρουν σε αγαστή συνεργασία με τους νεοοθωμανούς εναντίον της Ελλάδος.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: