Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΟΙ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΞΥΔΑΚΙ

agias_varvaras_apo_vouleutes_tou_syriza_1
Γράφει ο Αντίοχος
Το μίσος τους κατά της Ορθοδοξίας βγάζουν οχτώ βουλευτές του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (σίγουρα εκφράζοντας και τους υπολοίπους της συνομοταξίας τους…), με ερώτηση για το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.
Τη σχετική ερώτηση κατέθεσαν οι κάτωθι: Φωτεινή Βάκη, Ιωάννα Γαϊτάνη, Αννέτα Καββαδία, Ευφροσύνη (Φρόσω) Καρασαρλίδου, Αγλαΐα Κυρίτση, Στέφανος Σαμοΐλης και Μερόπη Τζούφη με επικεφαλής τον Γεράσιμο Μπαλαούρα προς τους υπουργούς Άμυνας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, αλλά και Εξωτερικών.
Οι άθεοι-ες του συνονθυλεύματος, αφού επικαλούνται την «μακροχρόνια οικονομική κρίση» (την οποία ωστόσο ξέχασαν στην περίπτωση της προκλητικής δαπάνης των 500 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση κάποιων σαράβαλων αεροπλάνων και σε τόσες άλλες περιπτώσεις προκλητικών δαπανών…), χαρακτηρίζουν την μεταφορά του Αγίου Φωτός «όψιμη και αποκλειστικά ελληνική και προκλητικά δαπανηρή ιδιοτυπία που δύσκολα απαντάται ακόμη και σε θεοκρατικά κράτη». Όσον αφορά τη μεταφορά των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στα νοσοκομεία για προσκύνημα των πιστών, υποστηρίζουν ότι «δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία τους και συνιστά ενόχληση σε ανθρώπους που είναι πιστοί άλλων δογμάτων ή άθεοι».
Είναι φανερό, πως τους ερέθισε ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας μας έναντι των σάπιων ιδεών που πρεσβεύουν, με τις εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς που περίμεναν για ώρες μέσα στο λιοπύρι, σε ατελείωτες ουρές, για να προσκυνήσουν! Ας πιούν λίγο… ξυδάκι και θα τους περάσει!
(ΥΓ): Με τέτοιους-ες συνοδοιπορεί και συγκυβερνά ο… τρενάκιας υπουργοπάνος Καμμένος και το ελαφροδεξιό κοπάδι του!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: