Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ρεκόρ ψεύδους στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: 7 ψέμματα σε δύο λεπτά! Δείτε το βίντεο!

Ρεκόρ ψεύδους στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: 7 ψέμματα σε δύο λεπτά! Δείτε το βίντεο!
Πάμπολλες φορές έχουμε επισημάνει και αναδείξει μέσα από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου την συκοφάντηση, τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση των διαπλεκόμενων μέσων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ένα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ ψεύδους, ανακριβειών και λασπολόγησης ήταν το χθεσινό του ΑΝΤ1, το οποίο αναφέρθηκε στην χθεσινή παρουσία του παράνομα προφυλακισμένου εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή.
Δεν γνωρίζουμε αν τα ψέμματα ήταν σκόπιμα ή η δημοσιογράφος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από ροζ ή μπλε παπαγαλάκια με γραβάτες, αλλά στο κάτωθι ρεπορτάζ καταγράφηκαν τα εξής 7 ψέμματα μέσα σε διάρκεια 2 λεπτών.
Συγκεκριμένα:
1- Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης δεν επέδειξε προκλητική συμπεριφορά και δεν παραβίασε καμία άδεια για να προσέλθει στην Βουλή για την άρση ασυλίας του, αλλά πήγε με άδεια του αρμόδιου εισαγγελέα και κατόπιν πρόσκλησης από την Βουλή.
2- Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης δεν έστησε κανένα σόου, αλλά πραγματοποίησε δύο προβλεπόμενες ομιλίες στην Βουλή.
3- Το γεγονός ότι παρέμεινε στην Βουλή και μετά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του, δεν συνιστά παραβίαση εισαγγελικής άδειας, καθώς σε αυτήν δεν καταγράφεται συγκεκριμένο χρονικό όριο παραμονής στο Κοινοβούλιο.
4- Η ρεπόρτερ είπε: "Αν είχε ακολουθηθεί κατά γράμμα ο νόμος, έπρεπε να είχε συλληφθεί να επιστρέψει στον Κορυδαλλό". Δεν προβλέπεται καμία σύλληψη εντός Κοινοβουλίου σε βουλευτή για άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων! Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έτσι κι αλλιώς επέστρεψε στον Κορυδαλλό, καθώς παραμένει εδώ και 10 μήνες παράνομα προφυλακισμένος με αδίκημα την.... νόμιμη κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας!
5 - Η ρεπόρτερ είπε: "Πριν από λίγη ώρα συνάδελφοι μου έλεγαν ότι είδαν αστυνομικούς να τον ακολουθούν κατά πόδας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής". Το ρεπορτάζ βγήκε στον αέρα 20:39. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιστρέψει στον Κορυδαλλό από τις 16:00. Μάλιστα, αν δεν είχε συμβεί και ένα ατύχημα στο γκαράζ της Βουλής, θα είχε επιστρέψει 45 λεπτά νωρίτερα, καθώς το εν λόγω ατύχημα καθυστέρησε την επιστροφή του στις φυλακές.
6 - Η ρεπόρτερ είπε: "...επειδή προέτρεψε κατοίκους της Κερατέας". Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έχει μιλήσει ποτέ στην Κερατέα. Η πολιτική ομιλία για την οποία έγινε η άρση ασυλίας του ήταν στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
7 - Τέλος, αναφερόμενη στον Συναγωνιστή Λαγό μίλησε για "άνανδρη και χυδαία επίθεση προς την Λιάννα Κανέλλη". Μάλλον της διέφυγε ότι οι αυτόπτες μάρτυρες βουλευτές του Σύριζα διέψευσαν την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιου είδους επίθεσης.
Και εις ανώτερα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: