Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Φώτης Γραικός: Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει την αθωότητα της Χρυσής Αυγής

Δήλωση στο πρακτορείο Reuters έδωσε ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Φώτης Γραικός. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συγκέντρωση συμπαράστασης που έγινε από φίλους της Χρυσής Αυγής και συγγενείς, η οποία και μεταφέρθηκε μακριά από τις φυλακές, προκειμένου ο χώρος να πλημμυρίσει από παρακρατικούς αναρχικούς, ώστε να ασκηθούν πιέσεις εις βάρος της Δικαιοσύνης και μεθοδευμένες ψευδολογίες εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής η Ελληνική Κοινωνία γνωρίζει την αθωότητα της Χρυσής Αυγής και έτσι ό,τι και να κάνουν οι παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής μοιραία θα πέσει στο κενό. Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή επιθυμεί την ευρεία δημοσιότητα της δίκης, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή της, γεγονός που θα οδηγήσει αναμφίβολα στην πλήρη αθώωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία για την Πέμπτη 7 Μαΐου για να διοριστεί συνήγορος υπεράσπισης σε έναν κατηγορούμενο και για να υποβληθούν τα αιτήματα για παράσταση της πολιτικής αγωγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: