Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τραγέλαφος: Το ΚΚΕ επιστρατεύει Μ. Θεοδωράκη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής!

Τραγέλαφος: Το ΚΚΕ επιστρατεύει Μ. Θεοδωράκη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής!
Φήμες ότι θα καταθέσει και η μούμια του Λένιν!
Μετά τους μύθους και τις παραμύθες των μπολσεβίκων, τις οποίες η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ ανήγαγε σε κατηγορητήριο για να στήσει την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, η επικείμενη δίκη γίνεται η αφορμή για να ξεφτιλιστεί ακόμη περισσότερο το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου, το οποίο ελλείψει τεκμηριωμένων στοιχείων και αποδείξεων προχωρά στην επιστράτευση φαντασμάτων για να καταδικαστούν στελέχη της Χρυσής Αυγής!
Η παρακάτω είδηση, είναι πέρα ως πέρα αληθινή: ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΚΕ, Ν. Σοφιανός και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Θ. Παφίλης, επισκέφτηκαν τον Μίκη Θεοδωράκη και αφού συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες πως ο αριστεροδεξιός μουσικοσυνθέτης θα καταθέσει σ' αυτή ως μάρτυρας κατηγορίας!
Ως αντάλλαγμα μάλιστα, ο γ.γ. του ΚΚΕ ενημέρωσε τον Μ. Θεοδωράκη πως το κόμμα του χαφιέ αποφάσισε να τον τιμήσει, με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του! Πέραν βεβαίως του αστείου της υποθέσεως, αποδεικνύεται το κωμικοτραγικό της στοιχείο, καθώς μετά τα παραμυθάκια του κατηγορητηρίου που αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το Καθεστώς ανασύρει φαντάσματα, με την προσδοκία η κατάθεσή τους να συμβάλλει στην καταδίκη Χρυσαυγιτών.
Επί του προκείμενου, ο Μ. Θεοδωράκης δεν θα προσθέσει οτιδήποτε το νέο στην υπόθεση, παρά θα αναμασήσει τις φαιδρότητες των υπολοίπων πολιτικών προσώπων που έχουν ήδη καταθέσει και συνοψίζονται στις φράσεις «είδα στα κανάλια...», «άκουσα...», «μου είπαν...», «διάβασα στις εφημερίδες...».
Μην προκαλέσει λοιπόν την παραμικρή έκπληξη εάν το κόμμα του χαφιέ ζητήσει να μεταφερθεί και η μούμια του Λένιν στην Αθήνα, για να καταθέσει ό,τι είδε και άκουσε για τη Χρυσή Αυγή!
ΥΓ. Της Δικαιοσύνης Ήλιε σφυροδρέπανε! Ήδη ξεκίνησε το λαϊκό γλέντι στο Περισσό με τα τραγούδια του Μίκη...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: