Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Κομισιόν: Έξι χιλιάδες τζιχαντιστές από Ευρώπη έχουν πάει Συρία για να πολεμήσουν για τους αμερικανούς εναντίον του Άσαντ

Κομισιόν: Έξι χιλιάδες τζιχαντιστές από Ευρώπη έχουν πάει Συρία για να πολεμήσουν για τους αμερικανούς εναντίον του Άσαντ
Συνέντευξη στην εφημερίδα Le Figaro έδωσε η Ευρωπαία Επίτροπος αρμόδια για θέματα Δικαιοσύνης, Βέρα Γιούροβα. Μεταξύ άλλων που ανέφερε είπε ότι «σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εμείς υπολογίζουμε ότι περίπου 5000 με 6000 πρόσωπα έχουν μεταβεί στη Συρία, περιλαμβανομένων 1.450 στη Γαλλία». Ο λόγος, φυσικά, για άτομα τα οποία εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του προέδρου Άσαντ, στην Συρία.
Το πρώτο που χρήζει σχολιασμού είναι η σύμπνοια απόψεων και συμφερόντων μεταξύ των αμερικανών, των σιωνιστών, των τούρκων και των Τζιχαντιστών. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς ότι οι Τζιχαντιστές μάχονται εναντίον των Κούρδων που προβληματίζει την Τουρκία και του προέδρου Άσαντ που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ίσως, λέμε ίσως, να είναι και ο λόγος που οι ΗΠΑ δεν έχουν κάνει ουσιώδεις ενέργειες για την καταστολή της φρίκης του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο την δήλωση του αμερικανού Στρατηγού, Wesley Clark, ότι «οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας» το χρηματοδοτούν, προκειμένου να πολεμήσει την Χεζμπολάχ. Κοινώς πρόκειται για μία φρίκη που δημιούργησαν οι «φίλοι» των ΗΠΑ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή.
Όμως ποιοι είναι αυτοί οι 6000 που πήγαν στην Συρία; Τα δημοσιεύματα κάνουν, δολίως, λόγο για «Ευρωπαίους», όμως στην πραγματικότητα δεν πρόκειται περί γηγενών ευρωπαίων, αλλά για «ενσωματωμένους» μετανάστες ή πολιτογραφημένους εκ των αποικιών της Γαλλίας ή για λαθρομετανάστες που μεταβαίνουν στην Ευρώπη, ώστε να μπορέσουν ευκολότερα να φτάσουν Τουρκία και από εκεί να ενταχθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Πρόκειται δηλαδή για ένα φαινόμενο άρρηκτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση, αλλά και την πολιτική που ακολουθεί το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» σε ολόκληρη την Ευρώπη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Το γεγονός ότι τα πρωτεία τα κατέχει η Γαλλία στους τζιχαντιστές είναι απλώς απότοκο της ιστορίας της χώρας, ως αποικιοκρατική δύναμη του παρελθόντος. Όμως αυτή η φρίκη πλησιάζει και στην Ελλάδα και η πολιτική σαμαροβενιζέλων και τσιπροκαμμένων απλώς φέρνουν πιο γρήγορα την ώρα που το πρόβλημα θα γίνει προφανές και θα χτυπήσει την πόρτα του μέσου Έλληνα πολίτη.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: