Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΖΑΜΙ... ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...!!!



Έκρυθμη κατάσταση δημιουργήθηκε και επικρατούσε μέχρι νωρίς το βράδυ έξω από το ΑΤ της Κω, με τους παράνομους μετανάστες να έχουν κατακλύσει την είσοδο του τμήματος και τους γύρω χώρους.

Μάλιστα προς το τέλος σημειώθηκε ένταση, καθώς πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν από την υπηρεσία μόνο 118 (κυρίως οικογένειες με γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι και φιλοξενήθηκαν στα κρατητήρια (όπου υπάρχουν κλινοσκεπάσματα).

Οι υπόλοιποι 150-200 μετανάστες έμειναν εκτός και η οργή τους μεγάλωσε βλέποντας ότι πολλοί απ’ άυτούς δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ούτε και την Πέμπτη. Όλοι αυτοί οι μετανάστες έφθασαν στην Κω μόλις το τελευταίο 3ήμερο μιας και τελευταία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αφίξεις προχθές το πρωί μάλιστα, γύρω στα 30 άτομα, ήρθαν με φουσκωτά στην παραλία ακριβώς έξω από την Αστυνομία.

Αφού νύχτωσε άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν προς τους γύρω δρόμους και την πλ. Πλατάνου (όπου όπως κατήγγειλαν καταστηματάρχες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, εκτός από τις φωτιές που ανάβουν και τον κίνδυνο πυρκαγιάς, προχθές, την ώρα της βροχής, ξήλωσαν τέντα αργυροχρυσοχοΐου καθώς έψαχναν κάλυμμα για τη βροχή…)




Από την πλευρά των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης τους Α. Κυδωνάκης υπάρχει έκδηλη ανησυχία όχι μόνο σε θέματα υγείας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλά κυρίως για το ότι το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει σοβαρές διαστάσεις και να γίνεται ανεξέλεγκτο, (εν’ όψει και τουριστικής περιόδου..)

Σημειώνεται ότι μεγάλος αριθμός μεταναστών έχει καταλάβει το τζαμί της Λότζιας και τον χώρο γύρω από τον πλάτανο του Ιπποκράτη, όπου μάλιστα προκλήθηκαν και ζημιές. Όλη η Κως είναι ανάστατη και κυρίως οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της συγκεκριμένης πειροχής.
http://www.stoxos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: