Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Απαιτούν Σταλινικού τύπου Δίκη για την Χρυσή Αυγή


Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Απόλυτα αντιπροσωπευτικό για την αντίληψη που έχουν για την Δημοκρατία το Σύστημα, και τα «παπαγαλάκια» του, είναι το άρθρο της κ. Ιωάννας ΜεΪτάνη, με τον τίτλο «Αυτή η δίκη μας αφορά όλους».Στο άρθρο της η κ. ΜεΪτάνη, ζητά «Λαϊκό Δικαστήριο» στα Σταλινικά πρότυπα!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί η έκβασή της θα αφορά όλη την κοινωνία. Δεν αναφέρομαι μονάχα στην καταδίκη των φυσικών αυτουργών των εγκλημάτων – θέλω να πιστεύω ότι η δικαστική εξουσία θα επιδείξει τη δέουσα αυστηρότητα και θα επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές. Αναφέρομαι, κυρίως, στην καταδίκη της ηγεσίας της για την ηθική αυτουργία. Τι σήμα θα δοθεί στην κοινωνία εάν μια εγκληματική οργάνωση αποχαρακτηριστεί, τρόπον τινά;».

Στεκόμαστε εδώ για να σχολιάσουμε δύο σημεία. Α) Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και επηρεασμός των Δικαστών τους οποίους προκαλεί (ή μήπως απειλεί;) να δείξουν την δέουσα «αυστηρότητα» και να επιβάλουν τις «αντίστοιχες» ποινές! Προφανώς πριν τις επιβάλουν, η κ. Μεϊτάνη πολύ θα ήθελε να την ρωτούσαν τι ποινές θα ήθελε η ίδια να επιβάλουν…!

Β) Η εντιμότατη κ. Μεϊτάνη έχει προδικάσει, και καταδικάσει, βγάζοντας συνάμα και την απόφαση, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση» πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί επί αυτού, καταργώντας ουσιαστικά το έργο των Δικαστών! Από εκεί και πέρα την απασχολεί, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ τους Δικαστές, για το τι «σήμα θα δοθεί στην κοινωνία» αν τολμήσουν… να μην καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση»! Και συνεχίζει η δημοκράτισσα: «Την τεράστιας σημασίας αυτή δίκη δεν πρέπει να την αφήσουμε μόνο στα χέρια των δικαστών. Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε στην κοινή γνώμη και στην κοινωνία ένα τέτοιο κλίμα, ώστε να είναι αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»

Με λίγα λόγια η κ. Μεϊτάνη, θέτει ως «ευθύνη όλων μας», την ποδηγέτηση και κατατρομοκράτηση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να καταστεί «αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»! Και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Με αυτόν το στόχο δημιουργήθηκε και η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch.org, ώστε η κοινή γνώμη να έχει μια ανεξάρτητη ενημέρωση ως προς τη δίκη, αλλά και για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά εάν τυχόν παρατηρηθούν φαινόμενα «τύφλωσης» της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας»! Προφανώς «τύφλωση της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας» είναι η περίπτωση, κατά την οποία η Δικαιοσύνη πράξει το καθήκον της ανεπηρέαστα, και τολμήσει να αθωώσει τους βουλευτές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!

Συγχαρητήρια κ. Μεϊτάνη, για το πολιτικό και δημοκρατικό σας ήθος, το οποίο ξεπερνά και αυτό ακόμα το προφανώς ιδανικό για εσάς Σταλινικό πρότυπο, και καταδεικνύει απόλυτα, το ποιόν των μεγάλων αφεντικών σας!



Η κ. Ιωάννα Μεϊτάνη υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αυτή την στιγμή είναι διευθύντρια στο «Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ -Παράρτημα Ελλάδας», ενώ αρθρογραφεί και στην εφημερίδα «Αυγή». Στην φωτογραφία, την βλέπουμε με τον πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολτ στα εγκαίνια του παραρτήματος, και ο νοών... νοείτο.

Όλοι οι Σταλινικοί Μερκελιστές στον Κορυδαλλό!

«Φωτιά» έχει πάρει το μνημονιακό σύστημα εν όψει της δίκης του μοναδικού εν Ελλάδι αντιμνημονιακού Κόμματος. Oι Μερκελιστές οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης καλούν σε συγκέντρωση τους μνημονιακούς «δημοκράτες», προκειμένου να παρευρεθούν στο «συλλαλητήριο» αυτών που έχουν προδικάσει, και καταδικάσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, πριν η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφανθεί! Στο κάλεσμα συμμετέχουν κοινότητες μεταναστών, η ΚΕΔΔΕ, o ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικοί σύλλογοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, και η ΚΕΕΡΦΑ του γνωστού Κωνσταντίνου (ποιος θυμάται την Μαρφίν;). Σύσκεψη για την οργάνωση της 20ης Απρίλη και τις μάχες ενάντια στο ρατσισμό (!) κατά των 3.000.000 λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που χρειάζεται να δοθούν μέχρι να επιβληθεί η Σαρία στην Ελλάδα, διοργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ την Τετάρτη 1η Απρίλη στην ΕΣΗΕΑ. Συμμετείχαν αντιπροσωπείες μεταναστευτικών κοινοτήτων από το Μπαγκλαντές, την Γουινέα, την Σενεγάλη, το Αφγανιστάν, την Αλβανία που δήλωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουν(!) για την επιτυχία της κινητοποίησης στις 20 Απρίλη! Προκηρύξεις για τις 20 Απρίλη έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ουρντού!
http://xryshaygh.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: