Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μόλις 80 άτομα συγκέντρωσε το κλεφτοΠασόκ στην Θεσσαλονίκη!

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε... Μόλις 80 άτομα συγκέντρωσε το κλεφτοΠασόκ στην Θεσσαλονίκη!
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί η κατάσταση που επικρατεί στο θνησιγενές και ετοιμόρροπο κομματίδιο του ΠΑΣΟΚ.
Σε εκδήλωση που οργάνωσε το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν μόλις 80 άτομα και μάλιστα με δύο ώρες καθυστέρηση, μήπως και γεμίσει ο χώρος. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει για το συγκεκριμένο θέμα η εφημερίδα "Δημοκρατία": «Για γέλια και για κλάματα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ταινίας που θα περιέγραφε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Καταρχάς, σε επίπεδο διοργανωτικό, μια και άρχισε με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση. Ο λόγος; Η γνωστή «ώρα ΠΑΣΟΚ», καθώς όλοι (και ο γραμματέας Χρόνης Μακρίδης) ήρθαν καθυστερημένοι, αλλά και η ταυτόχρονη συνεδρίαση των φορέων της πόλης για το μετρό που γινόταν στον ίδιο χώρο και δεν έλεγε να τελειώσει.
Έτσι, οι λίγοι πασόκοι που προσήλθαν ήπιαν ένα καφεδάκι το κυλικείο του δημαρχείου και περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η σύσκεψη για το μετρό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν, είδαν ότι η συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ξεκινήσει και απήλθαν, καθώς το πράγμα αργούσε. Σε αυτή την κατηγορία ανήκε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Σαουλίδης, που πήγε στο κυλικείο, αλλά όχι στον χώρο της εκδήλωσης! Τελικά, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 20.45 και, φυσικά, με πολλές απώλειες. Στην αίθουσα δεν βρίσκονταν περισσότερα από 80 άτομα».
Στα αξιοσημείωτα, επίσης, είναι τα όσα είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. «Το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, δεν υπάρχει» δήλωσε, δείχνοντας έτσι την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα». Το πιο πιθανό είναι τις επόμενες εκλογές να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο με το όνομα ΠΑΣΟΚ.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: