Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής ο Βενιζέλος: Δεν υπάρχει συνολική ευθύνη κομμάτων!

Μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής ο Βενιζέλος: Δεν υπάρχει συνολική ευθύνη κομμάτων!
Μετά από ενάμιση και πλέον έτος μιας ιδιότυπης ομερτά, την οποία επέβαλε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά (με την ανοχή της αριστεράς), εις ότι αφορά την πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, τα στόματα των αυτόκλητων «υπερασπιστών» της έννομης τάξης και του Συντάγματος αρχίζουν σιγά-σιγά και ανοίγουν, δικαιώνοντας πλήρως και κατά τρόπο απόλυτο τις καταγγελίες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Προ ολίγων ημερών ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για ζητήματα διαφθοράς Π. Νικολούδης, είχε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά το εξής: «δεν θα επιδιώξουμε ποτέ να αποδώσουμε συλλογική ευθύνη σε οποιοδήποτε κόμμα». Η δήλωση εκείνη ήταν μια ευθεία μομφή για τα πολιτικά εγκλήματα συγκεκριμένων προσώπων της προηγούμενης κυβέρνησης (Σαμαρά-Βενιζέλου), η οποία μεθόδευσε την πολιτική δίωξη του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος υπό το αντιδημοκρατικό εφεύρημα της «συλλογικής ευθύνης».
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής και συγκεκριμένα τη στιγμή που ζήτησε και έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος, διημείφθη ο παρακάτω διάλογος (από τα πρακτικά της Βουλής):
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ζωή Κωνσταντοπούλου): Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ να υποδείξετε στους Βουλευτές του Κόμματός σας, επειδή ακούγονται οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύουν και γράφονται και στα Πρακτικά και είμαι υποχρεωμένη να τους ανακαλέσω στην τάξη.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Να τους ανακαλέσετε. Δεν υπάρχει συνολική ευθύνη κομμάτων.

Διαπιστώνει ο καθένας, πως ο συνταγματολόγος Ε. Βενιζέλος, κατά συρροή υβριστής της Χρυσής Αυγής και συγκυβερνών με τον Α. Σαμαρά όταν εξαπολύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 η πολιτική σκευωρία κατά των Εθνικιστών, απορρίπτει μετά βδελυγμίας τη συνολική (ή συλλογική) ευθύνη των κομμάτων. Ή καλύτερα την απορρίπτει για όλους τους άλλους αλλά την αποδέχεται για το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, διότι εάν δεν την αποδεχόταν συνολικά, όφειλε να παρέμβει για να σταματήσει το έγκλημα της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε ισότιμα, έγκλημα που με βάση την «συλλογική ευθύνη» οδήγησε παράνομα και αντισυνταγματικά στη φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές, μέλη και φίλους του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Η δήλωση Βενιζέλου αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής. Απαιτούμε ως εκ τούτου την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των Εθνικιστών πολιτικών κρατούμενων, οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι όχι εξαιτίας έκνομων ενεργειών αλλά με βάση τη συλλογική ευθύνη που εφηύρε ο Σαμαράς και μια κλίκα επίορκων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, αμαυρώνοντας τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: