Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ιδού η πραγματική εγκληματική συμμορία: Ποινική δικογραφία για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού η πραγματική εγκληματική συμμορία: Ποινική δικογραφία για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ
Όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή κατέθετε με κάθε επισημότητα στον Άρειο Πάγο το φάκελο με τα οικονομικά σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ, τόσο η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη όσο και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι έκλειναν τα μάτια και σφύριζαν αδιάφορα. Η είδηση, ως εκ τούτου, του σχηματισμού ποινικής δικογραφίας για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια μεγαλειώδη δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Η υπόθεση αφορά την μαύρη τρύπα ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, για την οποία η ψοφοδεξιά ΝΔ του Σαμαρά έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την επομένη της κατάθεσης από τη Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο, του φακέλου με το σκάνδαλο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία και οι συλλήψεις του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Από τότε και μέχρι την κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά, ουδείς ασχολήθηκε με τα οικονομικά εγκλήματα της συμμορίας της Χαρ. Τρικούπη, καθώς αφενός οι δικαστικές αρχές δέχονταν τις γνωστές υποδείξεις υψηλών πολιτικών προσώπων για να «τρέξουν» την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και αφετέρου η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής κατά ΠΑΣΟΚ, αποτελούσε βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν ελέγχου ορκωτών λογιστών στα ταμεία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, είχε προκύψει μαύρη τρύπα 114,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την οποία δεν υπήρχαν τα απαραίτητα παραστατικά και αποδείξεις ούτως ώστε να δικαιολογηθεί.
Καθίσταται σαφές ότι οι πραγματικές εγκληματικές συμμορίες της πολιτικής ζωής είχαν κάθε λόγο να εξαπατούν την κοινή γνώμη βομβαρδίζοντάς τη με χαλκευμένα στοιχεία για τη Χρυσή Αυγή, με την αρωγή πάντοτε των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων που ελέγχουν τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και εφημερίδες.
Όταν μάλιστα η Χρυσή Αυγή έχει το αποκλειστικό προνόμιο να είναι το μοναδικό κόμμα που ελέγχθηκε πολλάκις από τους μηχανισμούς του ΣΔΟΕ δίχως να βρεθεί η παραμικρή μαύρη κηλίδα, τότε είναι ξεκάθαρο πως οι κατήγοροι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών χρωστούν εξηγήσεις πρωτίστως στον Ελληνικό Λαό και ακολούθως στην ελληνική δικαιοσύνη. «Οι κλέφτες στη φυλακή», το σύνθημα της Χρυσής Αυγής, είναι πια απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Καληνύχτα κλεφτοΠΑΣΟΚ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: