Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ
Σύσσωμη η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο παρευρέθηκε για κατάθεση στεφάνου την 25η Μαρτίου στο μνημείο πεσόντων στην Νέα Ερυθραία. Για την Χρυσή Αυγή κατέθεσε το στεφάνι ο ηρωικός συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας μέσα σε καταιγισμό επευφημιών και χειροκροτημάτων, σε αντίθεση με όλους τους άλλους εκπροσώπους των κομμάτων τους οποίους ο κόσμος αποδοκίμασε με την σιωπή του.
Ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας συνεχίζεται με μοναδική δύναμη αντίστασης την Χρυσή Αυγή.

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νικόλαου Μιχαλολιάκου, πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Γκίνης Μελέτιος. Στην εκδήλωση παρευρέθη κλιμάκιο της Τ.Ο.Μεγάρων και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνας,τιμώντας τους Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821!

Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στη Σύρο ο θρησκευτικός και εθνικός εορτασμός της 25ης Μαρτίου, ο οποίος συμβολίζει την ομοψυχία, το ζήλο και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι πρόγονοί μας για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.Τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Το «παρών» έδωσε ο Περιφερειακός σύμβουλος Στράτος Μαύρος από την "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο".

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Εθνικό Ηρώο της πόλης που βρίσκεται μπροστά στον Ναό του Αγίου Νικολάου.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: