Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κωλοτούμπα επετεύχθη: Ναι σε όλα από τον Βαρουφάκη που ζητά αύριο συνέχιση του Μνημονίου

Κωλοτούμπα επετεύχθη: Ναι σε όλα από τον Βαρουφάκη που ζητά αύριο συνέχιση του Μνημονίου
Ούτε καν στα λόγια θα μείνουν, ούτε στην διατύπωση θα κολλήσουν! Το μνημονιακό κοστούμι φορέθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους "επαναστάτες" του Σύριζα που πρόδωσαν και ξεπούλησαν άμεσα την νωπή λαϊκή εντολή.
Όπως μεταδίδεται η ελληνική πλευρά θα καταθέσει αύριο αίτημα για επέκταση δανειακής σύμβασης, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται αυτήν τη στιγμή. Οι  συζητήσεις συνεχίζονται πυρετωδώς μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των συμμετεχόντων θεσμών και όλα βαίνουν καλώς και προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων!
Ακολουθεί το έγκυρο ρεπορτάζ του Bankingnews.gr: Eπίσημο αίτημα για εξάμηνη παράταση του υφιστάμενου προγράμματος αναμένεται να καταθέσει αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με το Reuters. Όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο, η Ελλάδα προτίθεται αύριο Τετάρτη να ζητήσει επισήμως από τους Ευρωπαίους την παράτασης της δανειακής σύμβασης. Κατά τις πληροφορίες, πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι η παράταση της δανειακής σύμβασης (loan agreement) κατά έξι μήνες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή - αίτημα που σχεδιάζει να αποστείλει στους Ευρωπαίους η ελληνική κυβέρνηση θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πρόταση που έχει διατυπώσει η Κομισιόν για την Ελλάδα.
Κωλοτούμπα επετεύχθη!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: