Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

symvoulio_ths_europe
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Οι ανθέλληνες νεοταξίτες του Συμβουλίου της Ευρώπης και ειδικότερα της διαβόητης «Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας», δε φαίνεται να ικανοποιούνται από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και τις προφυλακίσεις του Αρχηγού και της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας, ούτε από την… πολλά υποσχόμενη μεταναστευτική πολιτική των Τσιπροκαμμένων και ζητούν με Έκθεσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ: «Η Ελλάδα να αγωνιστεί πιο σκληρά κατά της φυλετικής βίας και του μίσους».
Ιδού κάποια σημεία της Έκθεσης:
«Με την άνοδο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα έχει βιώσει μια απότομη αύξηση της ρατσιστικής βίας τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φυλετικού μίσους και φόβου έναντι του οποίου δεν έχει γίνει τίποτα για πάρα πολύ καιρό.
Η ρητορική μίσους συχνά μένει ατιμώρητη και η επίσημη καταδίκη δεν είναι αρκετή. Τεράστιες διαστάσεις έχουν λάβει οι διακρίσεις κατά των γκέι, των λεσβιών και των τρανσέξουαλ, που πέφτουν συνήθως θύματα παρενόχλησης χωρίς να προστατεύονται επαρκώς.
Οι μετανάστες που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις, φοβούμενοι ότι θα απελαθούν, δημιουργώντας έτσι ένα γενικό κλίμα ατιμωρησίας…».
Και κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Η σύνδεση της «ρατσιστικής βίας» με την Χρυσή Αυγή, γίνεται προφανώς ενόψει της επικείμενης Μεγάλης Δίκης, για να πιεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (άλλο που δε θέλει…) σε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό από την Νέα Τάξη Πραγμάτων αποτέλεσμα…
2ον) Η έλλειψη περιστατικών πραγματικής «ρατσιστικής βίας» από Έλληνες προς αλλοδαπούς προβληματίζει τους νεοταξίτες, γιατί τους χαλάει τη σούπα της προπαγάνδας. Απαιτούν, λοιπόν, να γίνει νόμος ώστε να μην απελαύνονται όσοι καταγγέλλουν «ρατσιστικές» επιθέσεις, για να δημιουργηθεί μια βιομηχανία ψευδών καταγγελιών από αλλοδαπούς, που θα κερδίζουν έτσι τη νομιμοποίησή τους στη Χώρα και που θα δικαιολογούν Εκθέσεις σαν την παραπάνω!
3ον) Είναι αστείο να μιλάνε κάποιοι για «ρατσιστική βία» στην Ελλάδα, από τη στιγμή που σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες γίνονται συχνότατα πλέον πολύνεκρες επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά εβραίων, σε τέτοιο βαθμό, που προσφάτως ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκανε έκκληση στους εβραίους της Ευρώπης να εγκατασταθούν στο Ισραήλ, για την ασφάλειά τους!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: