Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής
Η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews δημοσιεύει αποκαλυπτική δημοσκόπηση, η οποία καταδεικνύει την ολοκληρωτική κατάρρευση της ΝΔ και την συνεχή άνοδο της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές, ενώ αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ. Δημοσκόπηση που παραδόθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2015 καταγράφει χαοτικές διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Παρ΄ ότι στο bankingnews.gr αποφεύγουμε να παρουσιάζουμε δημοσκοπήσεις χωρίς την πηγή προέλευσης και την εταιρία δημοσκοπήσεων, ωστόσο οι πολιτικές πηγές επιμένουν για την αξιοπιστία της πληροφόρησης. (Ως bankingnews.gr είναι η δεύτερη φορά που επικαλούμαστε μυστική δημοσκόπηση, η πρώτη φορά ήταν προεκλογικώς στις 21 Ιανουαρίου του 2015 που πραγματοποιήθηκε από δημοσκοπική εταιρία για πολύ μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο και η οποία αποδείχθηκε ακριβέστατη).
Με βάση την δημοσκόπηση αυτή η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ εκτοξεύεται στο 17,5% από 8,5% που ήταν η διαφορά των εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 40% έναντι 22,5% η ΝΔ. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει 36,34% και η ΝΔ 27,81%.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: