Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής: Λάμπουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής!

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Λαϊκός Σύνδεσμος δαπάνησε τα λιγότερα χρήματα σε σχεσή με τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου"
Εκδόθηκε επιτέλους το πόρισμα σχετικά με άλλον έναν έλεγχο που έγινε στα οικονομικά στοιχεία της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον έλεγχο της καλής χρήσεως των χρημάτων για την προεκλογική περίοδο που αφορά τις Ευρωεκλογές. Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει τον πολιτικό της αγώνα όντας υπό καθεστώς αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησής της, συνεπώς δεν έχει ουδεμία σχέση με τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που παίρνουν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού με κάθε ευκαιρία.
Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κανείς κοιτώντας την σχετική έκθεση της Βουλής, η οποία είναι φυσικά συνέχεια του επιτόπιου ελέγχου που διενήργησαν ορκωτοί λογιστές, είναι ότι η Χρυσή Αυγή περιόρισε στο ελάχιστο τα απαιτούμενα χρήματα για τον προεκλογικό της αγώνα, σε πλήρη αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα που ξόδεψαν αφειδώς τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να διαφημιστούν.


Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει πλέον άλλη μία απόδειξη ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι κρυστάλλινα. Αυτό σε πείσμα των παπαγάλων της εγκάθετης δημοσιογραφίας και της παραπληροφόρησης, οι οποίοι κατά καιρούς ανακινούν διάφορα ψεύδη για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.
Όλα αυτά έρχονται βέβαια σε συνέχεια του πορίσματος του ΣΔΟΕ που έκλεινε στόματα, λέγοντας ξεκάθαρα ότι η κύρια χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής είναι από τους Βουλευτές του Κινήματος και τον Ελληνικό Λαό, τονίζοντας επιπροσθέτως ότι όλα είναι ΝΟΜΙΜΑ, ΗΘΙΚΑ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ στην διαχείριση αυτών των λιγοστών πόρων, από τους οποίους διενεργείται πολιτική δράση και παράλληλα μοιράζονται τρόφιμα στους συμπολίτες μας.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: