Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο “ΒΡΩΜΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ-ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ-ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

vouli-gallop

Ο Διφορούμενος ρόλος των δημοσκοπήσεων λίγο πριν τις εκλογές
Διαβάζουμε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μειώνεται η ψαλίδα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν. Δημοκρατία.
Από τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί μια νέα βιομηχανία. Ίσως αυτή που θεωρούν ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Είναι η βιομηχανία των δημοσκοπήσεων που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τις 60!!!
Τα κυριότερα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων αυτών δείχνουν ότι :
- Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων δείχνει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ, ακολουθεί η Ν. Δημοκρατία.
- Εδώ και αρκετές ημέρες εμφανίζεται μια τάση σμίκρυνσης διαφοράς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
- Η αδιευκρίνιστη ψήφος ή αλλιώς οι αναποφάσιστοι, φαίνεται να δημιουργούν ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
Ίσως και το δεύτερο όταν το ποσοστό τους φτάσει στο 33%!!!
- Αρκετοί συστημικοί σχολιαστές θεωρούν ότι αυτή η δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων θα μειώσει σημαντικά τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
 Οι συστημικοί σχολιαστές πιστεύουν ότι η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τρεις ή τέσσερις μονάδες και η διαφορά θα μειώνεται ακόμα περισσότερο!
Αυτή τη συνεχιζόμενη μείωση της διαφοράς μεταξύ των δύο κομμάτων τη βασίζουν σε διαρροές από το Μαξίμου, ότι οι κρυφές ή οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους δείχνουν τη μείωση της διαφοράς.
Μήπως λοιπόν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που τις διεξάγουν οι ίδιες εταιρείες (που παίρνουν αρκετά έργα από το δημόσιο – κρατικοκίνητρες εταιρείες), δίνουν άλλα ποσοστά στη κοινή γνώμη και άλλα στα κόμματα;
Οι Άγγλοι έχουν ένα γνωμικό: «Όταν ακούτε κάτι, σημασία δεν έχει το ποιος το λέει αυτό ή για το σκοπό που το λέει, σημασία έχει αυτό που λέγεται».
Δηλαδή οι εταιρείες αυτές έχουν ως στόχο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις τόσο στα κόμματα όσο και στους ψηφοφόρους τους οποίους πρέπει ανάλογα να υποκινήσουν.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τέτοια και ανάλογα παιχνιδάκια δεν τα ανέχεται. Ότι στοιχεία θα υποπίπτουν στην αντίληψη μας θα τα δημοσιοποιούμε την ίδια ώρα.
Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά θα είναι αγώνας για την αλήθεια. Και μην ξεχνάτε: Όταν διαβάζετε τις δημοσκοπήσεις θα τις διαβάζετε πάντα από την ανάποδη: Δηλαδή από την αδιευκρίνιστη ψήφο για να καταλαβαίνετε το ύψος του “μαγειρέματος”.
Ο κόσμος τους έχει πια καταλάβει…
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: