Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΒΛΑΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...!!! ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...!!! ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...!!!


ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ...!!!

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει μέσα από το διαβιβαστικό της αστυνομίας για την πρωτοφανή υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, η υπόθεση της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.

Όπως αναφέρει ο σταθμός ΣΚΑΙ, στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της δολοφονίας των μελών της Χ.Α., και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες.

Το συγγενικό πρόσωπο του Βλαστού, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, κατέθεσε ότι ο βαρυποινίτης απάντησε μεν ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, εντούτοις γνώριζε ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη, και μάλιστα ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.

Επίσης, μέσα από το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, προκύπτει ότι ο Βλαστός παρακολουθούσε για να απαγάγει από το κέντρο της Αθηνάς υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας. πηγή
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...!!!

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: