Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Εκλογικός συναγερμός: Όλοι παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο! Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος

Η πτώση του εθνοπροδοτικού καθεστώτος των απατεώνων ήλθε γρηγορότερα απ’ ότι περιμέναμε. Η Χρυσή Αυγή έδωσε το καίριο πλήγμα στους υπαλλήλους των τοκογλύφων και καταδίκασε σε πολιτικό θάνατο τους προδότες Σαμαρά και Βενιζέλο. Μέσα από την φυλακή, μέσα σε κλίμα πολεμικό, δώσαμε την μεγάλη πολιτική μάχη και βγήκαμε νικητές. Η πρώτη αποστολή μας εξετελέσθη. Μένει πλέον να εκπληρωθεί ο δεύτερος στόχος μας που θα σημάνει και την δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος. Μετά τις επερχόμενες εκλογές θα είμαστε η μόνη, αληθινή, εθνική αντιπολίτευση απέναντι σε μία κυβέρνηση δήθεν «αριστερή» που ήδη έχει συμφωνήσει σε όλα με την διεθνή τοκογλυφία.

Η 29η Δεκεμβρίου γράφτηκε στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία της Ελλάδος ως η ημέρα που η τρίτη δύναμη της χώρας – κυριολεκτικά μέσα από την φυλακή – ανέτρεψε μία διεφθαρμένη και ανθελληνική κυβέρνηση. Όλα τα ανδρείκελα του συστήματος έκλαιγαν ολημερίς στα ΜΜΕ γιατί οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Νόμιζαν - όλοι αυτοί οι γελοίοι - πως με τις χειροπέδες, τις φυλακές και τον βρώμικο συστημικό πόλεμο θα... σπάσουμε. Πως θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους και θα ξεπουλήσουμε τις Ιδέες μας και την Πατρίδα μας. Έπαιξαν και έχασαν. Διαφυλάξαμε την αξιοπρέπειά μας μέχρι το τέλος και δώσαμε καίριο πλήγμα στους γελοίους διώκτες μας. Μιλάμε πράγματι για γελοίες περιπτώσεις, γι’ αυτό και δικαίως βουλευτής μας αποκάλεσε τον Δένδια «αρλεκίνο». Δικαίως ξέσπασε η αγανάκτησή μας μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας. Φυσικά δεν υβρίσαμε, ούτε χυδαιολογήσαμε, κάτι τέτοιο άλλωστε δεν το επιτρέπει η ηθική μας, ακόμα και αν έχουμε απέναντί μας τους άθλιους σκευωρούς και διώκτες μας. Είπαμε απλά στον Σαμαρά και την κουστωδία του πως πολύ σύντομα τους περιμένει η φυλακή για τα εγκλήματά τους. Η συμβολική κίνηση του δεξιού χεριού με τον κατεβασμένο αντίχειρα αφορούσε την πτώση της εκτρωματικής συγκυβέρνησης πασόκ-νδ. Οι ενέργειες αυτές δεν ήταν ούτε βίαιες, ούτε χυδαίες, ούτε ακραίες. Εξέφρασαν την δίκαιη αγανάκτησή μας, αλλά και την αγανάκτηση ενός ολόκληρου λαού, που ταλαιπωρείται από την πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου.

Αξίζει να δούμε πως σχολίασαν οι πολίτες στο διαδίκτυο αυτές τις απόλυτα λογικές και στα πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου αντιδράσεις: «Καλά έκαναν στα τομάρια του Σαμαρά… Η Χρυσή Αυγή ξέσπασε δικαίως κατά των γερμανοτσολιάδων μετά τα πάνδεινα που έχει τραβήξει δύο χρόνια τώρα από τους νενέκους... Ο απλός κόσμος που συζήτα έξω,λέει οτι καλά τους έκαναν!... Αν οποιοσδήποτε απλός Έλληνας είχε μπροστά του το Σαμαρά και τους υπόλοιπους σαλτιμπάγκους του, θα τους έλεγε και θα τους έκανε περισσότερα απο τους Χρυσαυγίτες... Σαμαράς - Κορυδαλλός – Δαφνί... Πηγαίνουμε σε εκλογές, ενώ ο αρχηγός και οι βουλευτές ενός κόμματος είναι υπόδικοι, δεν είναι βρώμικο αυτό από πλευράς ΝΔ; Από μια κυβέρνηση που πρόδωσε την Ελλάδα! Μια χαρά τους τα έψαλαν... Καλά τους έκαναν και λίγα τους είπαν οι χρυσαυγίτες, στο πυρ το εξώτερο τα σαμαρόσκυλα... Μπράβο στα παλικάρια της Χρυσής Αυγής, μπράβο και στην κυρια Ζαρούλια».

Μπήκαμε πλέον και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και μπροστά μας βρίσκεται η μεγαλύτερη πολιτική μάχη στην ιστορία του κόμματός μας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, ακόμα και μέσα από την φυλακή, για να ευοδωθούν οι στόχοι και τα οράματα της Χρυσής Αυγής. Στο μεγάλο προσκλητήριο θα είμαστε όλοι παρόντες. Ως εκλογικοί αντιπρόσωποι θα περιφρουρήσουμε τις ψήφους των συμπολιτών μας. Ως κήρυκες των Ιδεών μας θα κάνουμε γνωστές στους συμπολίτες μας τις θέσεις και το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως Εθνικιστές και Έλληνες πάνω απ’ όλα θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο, ελληνικό μέλλον για τις επόμενες γεννεές Ελλήνων.

Φυλακές Κορυδαλλού
29η Δεκεμβρίου 2014

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: