Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

nikolaos_mixos__article__article
 
Ο Σαμαράς, καμμένο χαρτί πλέον για την ΝΔ παίζει τα ρέστα του, αφού μετά το ποδόσφαιρο το έριξε στην ρώσικη ρουλέτα! 
Η Χούντα Σαμαρά Βενιζέλου, που επιτρέπει, στους εγκληματίες των Πυρήνων της Φωτιάς, καταδικασμένους για τρομοκρατία, να ψηφίζουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον Νίκο Μίχο, υποψήφιο Βουλευτή Ευβοίας, που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, να ασκήσει το αναφαίρετο εκλογικό  του δικαίωμα.
Θυμίζουμε πως σε κανέναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ έχει επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, και η υποψηφιότητά του Νίκου Μίχου είναι καθ’ όλα ΝΟΜΙΜΗ αφού έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο!
Εννοείτε πως με την μεθόδευση αυτή αποκαλύπτεται για ακόμη μια φορά, πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ανακοπεί η πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών, μεθόδευση που θα φέρει όμως τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Ο Λαός, που ήδη έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται, ειδικά οι δεξιοί ψηφοφόροι που δεν θέλουν να έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, ήδη συσπειρώνονται γύρω από την Χρυσή Αυγή! 
Ως εκ τούτου, η συνταγματική εκτροπή και οι πραξικοπηματικές τακτικές δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. 
Αύριο το βράδυ, ο Σαμαράς, θα είναι παρελθόν για τον τόπο, και η Χρυσή Αυγή θα είναι 3η δύναμη και Εθνική Αντιπολίτευση, και θα τραβάει ίσια τον δρόμο για την τελική Νίκη!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: